Сама вічно худне, але Потапа на дієту підсадити не змогла: яка вага і зріст у Насті Каменських

Як співачці Настя Каменських вдалося з пишки стати тростинкою? Розповідаємо головний секрет дружини Потапа, яка дуже довго тримала себе у єжових рукавицях.

Співачка та легендарна поп-діва Настя Каменських завжди була в центрі уваги не лише через свій солодкий голос, а й завдяки неповторній фігурі. Втім минуле володарки “90-60-90” приховує сюрприз. У молоді роки вона мала більш округлу фігуру, але зробила вражаючий перехід до стрункості за лічені місяці.

Неозброєним оком видно, що дружина Потапа вклала чимало сил у своє перетворення, дотримуючись дієти та активно займаючись спортом. Ця послідовність та наполегливість у цій справі є справжнім прикладом для багатьох. Детальніше про стрімке схуднення знаменитості ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”

Але в той самий час чоловік Насті, відомий репер Потап, не погодився на пропозицію дружини сісти на дієту, продовжує радувати шанувальників своїм звичним образом. Нещодавно його побачили в Одесі у футболці оверсайз, яка приховувала чималий живіт, які деякі жартівливі інтернет-користувачі охрестили навіть “вагітним”. Здається, що обранець Каменських вирішив насолоджуватися життям і кулінарними смаколиками.

Потап засвітився на пляжі в Одесі

Яка вага і зріст у Насті Каменських?

Зараз артистка не приховує, що під час повномасштабного вторгнення знову піднабрала кілограмів. Проте тепер через них вона так не переживає, як раніше. Нинішню вагу не розкриває, а ось про те, скільки важила до своєї карколомної дієти — не приховує.

Потап пригадав, якими були його стосунки з Каменських раніше
Викрили вагу та зріст Насті Каменських: скільки важить поп-діва

Відомо, що зріст артистки 1 метр 75 сантиметрів. За її словами максимум на вагах вона бачила цифру 78 кілограмів. Проте, зазначає, що коли всі вважали, що вона — 100-кілограмова пишна панянка.

Нагадаємо, що Потап свою вагу тим часом не розкриває.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини