“Зараз гірше”: співак Женя Галич, який служить на фронті, розповів на які гроші живе та утримує родину

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич зараз служить на фронті. Чоловік зізнався, на які кошти він живе та утримує свою родину, яка проживає за кордоном.

З початком повномасштабного вторгнення музикант Женя Галич вступив до лав Збройних Сил України, а його родина, тим часом, переїхала до Польщі. Зараз родина артиста проживає у Варшаві, а Женя допомагає їм грошима, які заробляє в Україні. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, на які саме кошти Галич утримує себе і свою родину.

Женя також розповів про те, що вони з рідними за весь час повномасштабного вторгнення бачилися лише три рази. Одного разу йому дали відпустку на 10 днів і чоловік отримав можливість приїхати до своєї родини, а потім його сімʼя приїздила до України, але потім повернулися назад до Польщі.

Женя Галич зі своєю дружиною
Женя Галич зі своєю дружиною

За кордоном рідні Жені Галича проживають в орендованій квартирі. Дружина артиста зараз працює, а також отримує соціальні виплати від польської держави, що допомагає триматися на плаву. Не дивлячись на це, Женя також допомагає своїм рідним фінансово, хоч кошти заробляє не дуже великі.

“Раніше у нас була премія від президента, виплати за бої і таке інше. Зараз лише “гола” зарплата і вона дуже маленька. На щастя, у мене були певні заощадження, а також є роялті за музику. Я собі залишаю мінімум, все відправляю родині. Також нещодавно мені повернули борг у розмірі 47 тисяч гривень”, – розповідає артист.

В дружини співака також є заклад в Україні, який не приносить великих коштів, але все ж копієчку отримати з нього можна. Чоловік каже, що дуже добре те, що його дружина працює і має можливість частково забезпечувати себе сама, але це зовсім не означає, що Женя припинить фінансово її підтримувати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини