Володимир Остапчук привчає юну Полтавську до пенсіонерського життя: копає картоплю і порається на городі

Ведучий шоу "Маска" Володимир Остапчук та його дружина Катя Полтавська об'єднали зусилля на городі та показали, чим займаються разом в останні дні літа.

Наприкінці городнього сезону відомого телевізійного ведучого Володимира Остапчука та його дружину, 23-річну блогерку Катю Полтавську, можна побачити у несподіваних ролях – справжніх городників. Пара вирішила призупинити свої звичні справи та спробувати себе на сільському господарстві. Працювати разом відправилися на ділянку батьків шоумена.

Знаменитості поділилися цією несподіваною зміною життя в Інстаграмі. На відео, яке зірковий чоловік опублікував у сторіз в Інстаграмі, можна побачити Катю Полтавську в простецькому вигляді, яка працює у довжелезній квітчастій сукні на грядках, копає картоплю та видаляє бур’яни.

Володимир Остапчук показав, як дружина допомагає йому на городі

Як повідомив сам Володимир, його мама терміново покликала сина допомагати по господарству. До речі, він не лишився у стороні і разом з обраницею кинувся з лопатою перекидати ґрунт. Прихильники пари у захваті висловлюють компліменти цій дружній родині, пишучи у коментарях:

  • “Та то мама нарешті дочекалась нормальної невістки, яка працює на городі”
  • “Якщо порахувати витрати на пальне (Київ-Умань-Київ), то виникають питання щодо раціональності! Але ж хто сперечатиметься з мамою!”
  • “А ви молодці, маючи можливість не робити цього не цураєтесь ніякої роботи! Що я можу сказати? Лише справжні сильні і гідні особистості не цураються будь-якої роботи, не зважаючи на статуси і досягнення в житті!!! Люблю вашу пару!!! В якійсь мірі нагадуєте Білик і Коляденко в таких відео”
Володимир Остапчук показав, як дружина допомагає йому на городі

Сама ж Катерина жартома написала, що її покликали до свекрухи їсти, а не орудувати на грядках.

Нагадаємо, що Катя Репяхова — третя дружина Володимира Остапчука.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини