“Багато всього від нервів”: Даша Астафʼєва зізналася, чому в неї досі немає дітей в 38 років

Українській співачці Даші Астафʼєвій вже майже 40 років, але в неї досі немає дітей. Артистка зізналася, в чому проблема і чому вона ще не стала мамою.

Скандальна співачка Даша Астафʼєва зараз знаходиться у стосунках зі своїм новим загадковим обранцем, про якого неохоче розповідає на широкий загал. Зірка зізнається, що не хоче, аби всі знали про її коханого з певних причин, але крім персони її коханого прихильники все частіше задаються питаннями про те, чому Астафʼєва не має дітей.

У новому інтервʼю Славі Дьоміну зірка розповіла, що вже давно хотіла б народити дитину, але всі її стосунки з чоловіками закінчувалися не найкращим чином і вона не бачила в них того самого батька її дітей. Бувало навіть таке, що Даша думала про штучне запліднення, але від цього її відмовила її найкраща подружка, оскільки Даша була в не найкращому емоційному стані в той період свого життя.

“В мене тоді була вагітна подружка і вона казала, що це найкращий період її життя. Я сказала, що хочу просто піти і завагітніти, але вона мені пояснила, що я не можу просто отак взяти і піти завагітніти, оскільки, в дитини повинен бути батько”, – розповіла Даша.

Даша Астафʼєва зізналася, чому в неї немає дітей
Даша Астафʼєва зізналася, чому в неї немає дітей

Зараз зірка також готова до материнства і не проти народити дитину від свого обранця, але в неї є певні проблеми зі здоровʼям, які заважають це зробити. Саме через це зірка поки не поспішає поповнювати ряди вагітних жінок. Астафʼєва дуже багато нервує і це негативно відбивається на її здоровʼї.

“У мене багато всього від нервів. Мій лікар порадив мені поїхати на декілька місяців на відпочинок, щоб я перестала нервувати і тоді в мене все могло б вийти. Зараз у мене немає такого стану, в якому народжуються діти”, – додає співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини