“Межу перетнули”: після всіх чуток про роман Злата Огнєвіч ніжно припала до Євгена Клопотенка, довівши почуття

Після численних чуток та загадкових підказок, співачка Злата Огнєвіч та переможець популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко, нарешті, засвітилися разом. Ця несподівана історія розбурхала мережу.

Злата Огнєвіч завжди була в центрі уваги завдяки своєму видатному голосу та неймовірній харизмі. На проєкті “Холостячка”, де вона намагалася знайти своє кохання, обранця так і не знайшла, а фіналіст Андрій Задворний незабаром полишив зірку. При цьому, розходилася пара далеко не полюбовно, а з грандіозним скандалом, де було все: сльози, нерви, а головне — болючі для селебріті слова, що чоловік більше не має до неї жодних почуттів.

Згодом виконавиця прийшла до тями та розправила крила. Вона з головою пішла у роботу та зайнялася блогерською справою, швидко ставши лідеркою думки. Згодом артистка стала більш відкритішою до прихильників та якось зізналася, що знайома з Євгеном Клопотенко.

Відомий завоював симпатії глядачів завдяки своїй вражаючій майстерності. Його перемога в “МастерШеф” зробила його справжньою зіркою кулінарного світу, а згодом його вся країна почала шанувати не просто, як талант своєї справи, а як людину, яка відстояла наш український борщ і завдяки зусиллям зірки СТБ ЮНЕСКО з 2022-го року визнає страву, як нематеріальну спадщину України.

Злата Огнєвіч підігріла чутки про роман з Євгеном Клопотенком

До речі, обидві знаменитості замовчують особисте життя, лише раз розповівши про стосунки між собою. Виявляється, мали спільний вечір, де Женя готував для Злати, а ще підтримував її у важкі хвилини. Проте, обидва, як наче зголосившись, заявили, що лише дружать один з одним.

Та хіба такі розмови не могли не викликати чутки про роман селебріті? Звісно, прихильники одразу запідозрили Клопотенка та Огнєвіч у стосунках, а самі зірки підігріли чутки несподіваним милим відео, де співачка виконує рядок своєї нової пісні:

“Межу перетнули”, — замріяно тримаючись за руки з Євгеном.

У коментарях — аншлаг, а фанати пишуть:

  • “Вони точно разом!дивіться як за талію тримає”
  • “Дивиться на неї як кіт на сметану”
  • “Пам’ятаю інтерв’ю, же Дьомін заставив Клопотенка дзвонити Огнєвіч, бо Клопотенку вона подобається”
  • “Яка достойна, прекрасна пара!!! Вийшла би справжня українська родина!”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини