Дочка Кузьми Скрябіна сушить свого собаку елітним феном за 20 тисяч: скільки заробляє наступниця легенди

Дочка легенди української сцени, Андрія Кузьменка, нещодавно показала, як піклується про свого хатнього улюбленця. Пухнастому другу наводить красоту таким феном, який не кожна пані може собі дозволити.

Марія-Барбара Кузьменко, дочка легендарного музиканта Кузьми Скрябіна, відома не тільки своєю медичною кар’єрою, але і своєю незвичайною любов’ю до свого чотирилапого супутника. На цей раз вона поділилася з прихильниками милими кадрами зі своїм собакою, якого сушила за допомогою елітного фена Dyson, придбати який по кишені не кожному.

Дочка Кузьми Скрябіна показала кумедне сторіз, де сушить свого собаку

Дівчина, яка є косметологом та лікарем з великим досвідом, як для свого віку і завжди стежить за своєю зовнішністю і своєї собаки. Не дивно, що для хвостика їй не шкода нічого, навіть приладу для професійного догляду.

Такий фен, але трохи в іншому кольорі, можна придбати за 20 990 гривень на офіційному сайті Dyson. Є моделі трохи дешевше, за 19 тисяч.

Дочка Кузьми Скрябіна показала кумедне сторіз, де сушить свого собаку

Скільки заробляє дочка Андрія Кузьменка?

У шоу-бізнес наступниця кумира мільйонів не рветься, але знайшла собі дуже гідну професію, яка до того ж приносить чималі кошти. Вона — косметолог і займається ін’єкційними процедурами. Вдалося знайти прайс-лист, за яким працює знаменитість.

Дочка Кузьми Скрябіна розкрила свої прибутки

Ціни — стандартні, як для Києва, де приймає дівчат пані Кузьменко. Втім, своїми статками дочка зірки не хизується та веде доволі скромне життя.

На початку повномасштабного вторгнення вона активно волонтерила, а перепочивати доводилося прямо на палетах, де розвантажувалися ліки. Опікується Марія час від часу зборами до фонду свого тата, а його прихильники просто у захваті від наступниці співака.

У коментарях дівчині часто пишуть компліменти, зазначаючи, що Андрій би дуже пишався тим, яку гідну зміну собі виростив.

Нагадаємо, що в Андрія Кузьменка після смерті вдовою лишилася дружина, яка так і не змогла забути обранця та знову побудувати своє особисте життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини