“Ховаєтесь за працею та синами”: Григорій Решетнік із коханою дружиною вигуляли святкові наряди вулицями Праги

Григорій Решетнік знову виїхав із країни та нарешті зустрівся із коханою дружиною Христиною у Празі. Пара вигуляла яскраві вбрання на фоні квіткового оформлення.

Соціальні мережі завжди слугували платформою для публічного виставлення особистого життя. Відео, фотографії та коментарі відомих особистостей нерідко стають предметом обговорення. Нещодавно український телеведучий Григорій Решетнік викликав активні обговорення відео з його подорожі до Праги разом з дружиною Христиною.

На відео, яке він опублікував у своєму профілі в Instagram, подружжя Решетників демонструє дуже ошатний вигляд. Григорій в костюмі, а Христина в блискучій міні-сукні та туфлях на високих підборах. Вони позували на фоні Праги, яка своїм видом додала романтичний настрій.

Проте, відео викликало хвилю обурення серед деяких користувачів соціальних мереж. Вони відзначили, що в даному контексті витрати часу на туристичну подорож та публікацію відео можуть бути незрозумілими та нецікавими. Оскільки Україна переживає важкий період через війну та соціально-економічні проблеми, деякі користувачі вважають, що публічні пості відомих особистостей повинні бути більш обережними та чутливими до глобальної ситуації.

Це не перший раз, коли Григорій Решетнік потрапляє під вогонь критики у соціальних мережах. Відомий телеведучий часто зустрічався з негативними реакціями через свої відомості про відпустки, подорожі та розкішне життя, яке він публікує у своїх постах.

Але не всі прихильники реагують на пост негативно:

“Боже, я здалеку подумала, що то Блейк Лайвлі”

“Крістіна,ви гарна пара з Гришою. Головне не забувайте допомагати ЗСУ. Слава Україні!”

“Український скарб це сім’ї, а ваша є прикладом”

Популярне

Подібні новини