“Ну все, я щаслива”: Ксенія Мішина замилувала Мережу довгоочікуваною зустріччю з рідним батьком

Відома українська акторка Ксенія Мішина тривалий час не бачилася зі своїм татом. Зірка в Мережі показала своїм прихильникам довгоочікувану зустріч з найріднішою людиною.

Ксенія Мішина самостійно виховує свого 11-річного сина Платона, але мало хто знає, що зі своїми батьками зірка бачиться вкрай рідко. Рідні Ксенії вже тривалий час живуть в анексованому Криму. Прихильники зірки не зовсім розуміють, чому батьки акторки не переїдуть до вільної України, щоб не піддаватися постійному впливу окупованої влади, але сама зірка підтримує будь-який вибір своїх батьків, бо це її рідні люди.

“Це особистий вибір кожного. Для мене батьки – велика цінність, щоб там не сталося. Сподіваюся, ми також скоро поїдемо в Крим, це для мене місце сили”, – зізнається Мішина.

Днями акторка вирушила до Ізраїлю на відпочинок і заінтригувала своїх прихильників зустріччю, яка повинна трапитися найближчим часом. На знімку Ксенія позує на пляжі в купальнику та окулярах, розповідаючи про те, що вона дуже рада, що їй все вдалося організувати. Наступні знімки показують, що Ксенія очікувала зустрічі саме зі своїм батьком.

“Папуля приїхав. Ну все, я щаслива”, – написала акторка.

Ксенія Мішина замилувала Мережу зустріччю з батьком
Ксенія Мішина замилувала Мережу зустріччю з батьком

На відео можна побачити щасливе обличчя її батька та самої Ксенії, які дуже давно чекали моменту щоб зустрітися. Відомо, що мама Ксенії також в Ізраїлі, тому щаслива родина змогла на деяких час воззʼєднатися і провести час в дружньому сімейному колі.

Востаннє Мішина була в Криму в 2022 року в січні. Тоді вона приїхала в гості до мами і показувала своїм прихильникам місця свого дитинства. Також зірка часто навідувалася до Криму на відпочинок, а також возила туди свого колишнього Олександра Еллерта.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини