“Спалюю мости”: танцівниця Олена Шоптенко зізналася, чи спілкується з Олегом Винником

Сценічна партнерка Олега Винника танцівниця Олена Шоптенко розповіла, чи підтримує вона звʼязок з артистом після його таємничого зникнення.

Ні для кого не секрет, що Олег Винник виїхав до Німеччини 26 лютого 2022 лютого. За його словами, в чоловіка якась ні для кого невідома хвороба, з якою він бореться вже тривалий час. Про це артист розповів у своєму єдиному інтервʼю, яке він зміг дати за півтора року повномасштабного вторгнення.

Колеги Олега Винника та його сценічні друзі перестали підтримувати з ним звʼязок після його зникнення. Хтось намагався зателефонувати, щоб дізнатися про його самопочуття, а хтось почав засуджувати дії артиста, оскільки він просто втік зі своєї рідної країни, залишивши відданих прихильниць та не зробивши нічого для підтримки українських військових.

Олена Шоптенко розповіла про спілкування з Олегом Винником
Олена Шоптенко розповіла про спілкування з Олегом Винником

Олена Шоптенко, яка виступала з Винником на одній сцені, зізналася, що вона також не підтримує звʼязок з артистом і знає про його стан та життя лише з останніх чуток. Також танцюристка вкурсі того, що він проживає в Берліні, але що конкретно він там робить – вона не знає.

“Я знаю, що він проживає в Берліні, але я не контактувала. Не бачилася з ним і навіть не спілкувалася”, – розповідає Олена Шоптенко.

Крім цього, Олена розповіла, як вона ставиться до тих зірок, які виїхали за кордон і ніяк не допомагають своїй державі. Зірка каже, що це її дуже сильно розчаровує і вона з такими людьми дуже різко спалює всі мости.

“Є якесь розчарування в цих людях, є якесь непорозуміння. У мене є така риса мого характеру, іноді я спалюю мости. Для мене це нормально, але коли я бачу, що в нас різні цінності, то ця людина перестає для мене існувати”, – додає Олена.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини