“Дякую, що ти є”: Дмитро Ступка після розлучення з дружиною закрутив роман зі співачкою

Після розлучення з Поліною Логуновою Дмитро Ступка закрутив роман з українською співачкою. Чоловік опублікував відповідне фото з новою обраницею.

Відомий український актор Дмитро Ступка зізнався прихильникам, що він більше не самотній. Чоловік розсекретив свою нову обраницю, якою стала співачка Юлія Калабішка, більш відома під своїм сценічним імʼям Barabanova. Чоловік опублікував спільне фото, на якому ніжно притуляється до своєї нової коханої і дякує за те, що вона зʼявилася у нього в житті.

“Дякую, що ти в мене є”, – пише Ступка.

Юлія Калабішка з початком повномасштабного вторгнення перебралася до Штатів. Відомо, що вона виховує синів від попереднього шлюбу, але стосункам з Дмитром діти зовсім ніяк не заважають, оскільки в Дмитра також є дитина від попереднього шлюбу з Поліною Логуновою. Пара спільно виховує доньку Богдану.

Дмитро Ступка розповів про нові стосунки
Дмитро Ступка розповів про нові стосунки

Вперше про нові стосунки чоловіка стало відомо в січні цього року. Дмитро показував, які він катається на автомобілі нічним місто і випадково в кадр потрапили ноги його дівчини. Припускаємо, що це була саме Юлія Калабішка. Що стосується його колишньої дружини – жінка будує стосунки з іншим чоловіком, з яким Дмитро Ступка зміг знайти спільну мову.

В січні 2022 року екс-подружжя прийняли рішення перебратися до Штатів, але згодом стало відомо, що пара планує розлучитися. Вони вирішили залишитися друзями для того, щоб спільно виховувати донечку Богдану, але колишня дружина Ступки досить швидко знайшла собі нового чоловіка. З новим обранцем Логунова познайомилася ще у шлюбі зі Ступкою, а потім почала будувати з ним серйозні стосунки.

Зараз чоловік про це не переймається з цього приводу тому, що в його житті зʼявилася Юлія Калабішка. Дмитро Ступка знайшов своє щастя і почуває себе якнайкраще.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини