“Якщо я заплачу, готова забрати заяву”: Даша Квіткова розповіла про перше в її житті ДТП

Відома українська блогерка Даша Квіткова розповіла в Мережі про свою першу дорожньо-транспортну пригоду. Зірка зізналася, що неї вимагали гроші.

Даша Квіткова вчора, 27 серпня, їхала до своєї подружки Тані на виписку з пологового будинку, але туди вона доїхати не змогла. Під час руху на своєму автомобілі Даша потрапила у ДТП. Разом з машинами, які були у потоці, Квіткова повертала на перехресті. Дівчина була останньою в “черзі” на поворот і в секунду у бік Лексуса, за яким вона була за кермом вʼїхало дві машини: Мустанг та Тесла.

Як каже сама Даша, ні в кого з водіїв та всіх учасників ДТП не було жодних скарг один до одного за винятком однієї дівчини-пасажира. Дівчина скаржилася на забій руки і вимагала на місці виплатити їй моральну компенсацію.

“Ця дівчина з машини Мустанг вибігла, почала крити мене матом, потім звертатися до мене по імені, потім раптово сказала, що не знає, хто я така, а потім раптово знову почала казати мені про мій інстаграм, про мої фотки класні. Сказала, що хоче грошову компенсацію через можливий забій руки, але медичну експертизу ми досі чекаємо. Якщо я заплачу їй цю компенсацію, вона забере свою заяву”, – розповідає блогерка.

Даша Квіткова розповіла про ДТП
Даша Квіткова розповіла про ДТП

Даша Квіткова від такої пропозиції відмовилась. Зірка каже, що не вирішує питання грошима чи якимись відмазуваннями. Квіткова хоче залишитися з правдою і бути максимально чесною зі своїми прихильниками та з самою собою, тому вона готова понести покарання за участь у ДТП.

“Розповідати, що я намагаюсь уникнути відповідальності через те, що я відмовилась платити на місці гроші пасажирці з Мустангу – не є правдою. Дякую”, – закінчує Квіткова.

Даша Квіткова розповіла про ДТП
Даша Квіткова розповіла про ДТП

Як вирішиться ця ситуація – поки залишається невідомим, оскільки експертизи ще ніякої немає і для цього потрібен певний час. Даша всі подробиці висвітлюватиме у своєму блозі. На виписку вона їхала до засновниці українського бренду Cher17 Тані Парфільєвої. Підприємиця народила хлопчика, якого вирішили назвати Олександром.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини