Інна Мірошниченко зізналася, чому вона всиновила, а не народила дитину: “Тому що ти можеш”

Нещодавно Інна та Тімур Мірошниченко стали втретє батьками. Однак, є одне "але": свого сина пара забрала з дитячого будинку та тепер виховують його на рівні з рідними дітьми.

Ні для кого не секрет, що телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна прийняли рішення усиновити дитину. До цього рішення подружжя готувалися дуже довго і грамотно. Діти зіркової пари також були повідомлені про те, що в них скоро зʼявиться братик, тому реакція дітей на появу нової дитини у родині була спокійною та екологічною.

За словами Інни, вони з чоловіком дуже багато пройшли для того, щоб отримати право на усиновлення і досягти своєї цілі. Якби не власна наполегливість, хто зна, скільки б ще часу вони чекали на свого малюка, але на щастя, хлопчик на імʼя Марсель починає пізнавати всі переваги життя у названій родині.

Інна Мірошниченко зі своїм сином
Інна Мірошниченко зі своїм сином

Жінка каже, що отримує безліч запитань про те, чому вона погодилася на усиновлення дитини, а не завагітніла і народила самостійно, як двох своїх попередніх дітей. Інна розповідає, що усиновлення дитини – не лише для тих пар, в яких жінка не може самостійно завагітніти. Це також для людей, які готові любити та впустити у своє життя нового члена родини.

“Усиновлення – це коли ти можеш когось любити безумовно. Кожен з нас може це зробити, якщо розбереться із самим собою. Чужих дітей не буває і кожна дитина унікальна”, – розповідає Інна Мірошниченко.

Також зірка каже, що не існує норми для ідеальної родини. Якщо у когось пʼятеро дітей, у когось двоє, а хтось взагалі не хоче ніколи ставати мамою чи татом – це все норма, просто вона у кожного своя. Для Інни та Тімура немає перешкод у тому, щоб усиновити малюка і піклуватися про нього, як про рідну дитину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини