Проїхала на червоне світло: Даша Квіткова приховала головні подробиці ДТП за її участі із Заливако

Даша Квіткова у соціальних Мережах розповіла про ДТП, у яке потрапила вперше в житті, але приховала важливі подробиці цієї події, які спричинила саме вона.

Нещодавно Даша Квіткова вийшла в Мережу із сенсаційним зверненням до своїх прихильників. Зірка розповіла, що їхала на виписку до пологового будинку до своєї подружки, але не доїхала, оскільки в її автомобіль вʼїхало два інших автомобілі, коли вона повертала на перехресті.

Квіткова також розповіла про те, що ні в кого не було жодних претензій один до одного крім дівчини пасажира, яка вимагала від Даші гроші на місці за забій руки. Зірка платити не стала і запропонувала провести медичну експертизу.

Зʼявилися нові подробиці стосовно аварії Даші Квіткової
Зʼявилися нові подробиці стосовно аварії Даші Квіткової

Однак, як виявилося, це не найцікавіше, що трапилося під час аварії. Спочатку, в Мережі завірусилося відео, де стоїть розбитий автомобіль Тесла, яку розбила саме Даша. Кажуть, що блогерка не загальмувала на світлофорі, коли був червоний колір і поїхала на заборонений знак світлофору. Про це сама Даша не розповідала, але блогеру Богдану Беспалову вдалося поспілкуватися з постраждалою дівчиною, яка вимагала гроші від Квіткової.

Ще один цікавий момент: під час аварії був присутній і Михайло Заливако, який, швидше за все, приїхав до Квіткової вже після аварії. Його можна побачити на одному з відео у сторіс тієї дівчини, яка постраждала від аварії та записувала все, що відбувається, на відео.

“Разом їздять на одному ліфті, виїздять на концерт Дорофєєвої до Львова, Квіткова в ДТП і приїздить Заливако. Просто сусідсвто, просто товариші. Не смішіть, саме це приховувала Квіткова під час розлучення з Добриніним”, – каже Беспалов.

Михайло Заливако на місці ДТП з Квітковою
Михайло Заливако на місці ДТП з Квітковою

Також блогер написав дівчині Лілії, яка постраждала під час аварії. Вона каже, що їхній автомобіль та автомобіль іншої марки їхали на зелений, а авто Даші влетіло на червоний. Після цього приїхали хлопці, серед яких був і сам Заливако, Даша плакала та просила вибачення, але постраждала цього не бачила. Відомо, що зараз відкрито кримінальне провадження і буде проводитись ретельна перевірка всієї ситуації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини