Колишня Остапчука Христина Горняк в леопардовому купальнику розповіла про нові стосунки: щастю немає меж

Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком не дуже охоче розповідає про своє особисте життя, але цього разу зірка зізналася, що не самотня.

Розлучення з Володимиром Остапчуком відкрило для Христини Горняк двері у нове та краще життя. Дівчина перебралася до іншої країни і почала жити по-новому, що не може їй не подобатися, але про свого колишнього чоловіка час від часу згадувати все ж доводиться.

Володимир Остапчук разом з Христиною Горняк планували будувати спільний будинок, жити в ньому та ростити майбутніх спільних дітей, яких так і не зʼявилося. Після офіційного розлучення будинок, як спільне майно, повинен бути розумно поділений між колишніми, але у Володимира на нього власні плани. Чоловік активно планує там життя зі своєю новою коханою Катериною Полтавською.

Христина Горняк заговорила про неприємності на фоні поділу майна з Остапчуком
Христина Горняк заговорила про неприємності на фоні поділу майна з Остапчуком

Хоч це змушує Христину Горняк трішки понервуватися і нагадувати про те, що це і її будинок також, але дівчина намагається весь свій час присвятити собі та своєму дозвіллю. Христина любить відпочивати і гарно виглядати і одне з останніх фото в купальнику – явний тому доказ. Зірка похизувалася перевагами своєї фігури у сміливому леопардовому куплаьнику з нетиповим силуетом.

“Я сама собі сценарист і режисер життя”, – написала дівчина в описі під фото.

Христина Горняк похизувалася фігурою у купальнику
Христина Горняк похизувалася фігурою у купальнику

Крім цього, прихильники вирішили поцікавитися, чи встигла дівчина вже вступити у нові стосунки, чи поки не вважає це необхідним для себе, на що Христина відповіла позитивно. Зараз вона перебуває у стосунках з чоловіком, але його особистість розкривати поки не поспішає. Схоже, зірка не планує висвітлювати свої стосунки, щоб не наражати себе на постійну критику, плітки та обговорення її партнера та особистого життя в цілому.

Популярне

Подібні новини