Один виступ за десятки тисяч доларів: стало відомо, скільки заробляє український співак Макс Барських

Відомий український продюсер Михайло Ясинський припустив, скільки в середньому заробляє Макс Барських. На думку спеціаліста, сума виходить кругленька.

Зірки українського шоу-бізнесу чимало заробляють на своїх концертах, але з початком повномасштабного вторгнення гонорари значно зменшилися через велику кількість благодійних концертів та відсутність попиту на звичайні музичні фестивалі в Україні, квиток на які коштував чимало. Зараз зірки скаржаться на те, що їхні доходи суттєво впали, але є й такі, хто не дуже відчув на собі відсутність попиту на концерти українських зірок.

Продюсер Михайло Ясинський під час розмови зі Славою Дьоміним розповів, скільки може заробляти Макс Барських. На думку чоловіка, заробіток артиста сягає десятків тисяч доларів. Крім цього, значні витрати йдуть на сам бренд артиста: його стиль, кліпи, музичний супровід та багато чого іншого.

Михайло Ясинський розповів, скільки заробляє Макс Барських
Михайло Ясинський розповів, скільки заробляє Макс Барських

Ясинський каже, що один виступ Макса Барських коштує близько 50 тисяч доларів, а таких виступів він може провести 10 за місяць. Відповідно, заробіток сягає півмільйона доларів. Алад Бадоєв, який є партнером та продюсером Барських, добре постарався для того, щоб артист вийшов на такий великий рівень заробітку.

Нагадаємо, Макс Барських отримав свою першу популярність в 2008 році під час участі у проєкті “Фабрика зірок”. Він відрізнявся своїм епатажем та загадковими стосунками зі Світланою Лободою. Звісно, це був добре продуманий піар-хід, але він справив колосальне враження на українських прихильників. Пік слави в Макса Барських почався в 2016 році і артист досі продовжує вражати користувачів Мережі новими піснями, які виходять українською та англійською мовами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини