“Краще дай грошей”: Олена Кравець поділилася смішною історією про шкільні будні своєї доньки

Українська відома акторка комедійного жанру Олена Кравець розповіла про навчання своїх дітей та розповіла цікаву давню історію свого життя, пов'язану зі старшою донькою.

1 вересня – це завжди особливий день для всіх дітей і батьків. Відкривається новий навчальний рік, і від цього залежить багато. Знаменита телеведуча та багатодітна мати Олена Кравець поділилася своїми очікуваннями від цього особливого періоду.

Олена Кравець – мама дорослої доньки та двійнят: Марії та малих Вані і Каті, яким виповнилося 7 років. Вона відома як телеведуча каналу “Дім” і завжди ділиться власними думками та досвідом у вихованні дітей. І ось її погляд на початок навчального року.

Олена Кравець на сьогоднішній день годувалась до 1 Вересня лише морально. “Молодшенькі” зірки цього року ідуть у 2 клас, і вона зауважує, що, на щастя, до школи нічого не треба купувати, оскільки усі базові потреби щодо навчання закриває заклад освіти: зошити та канцелярію, також підручники теж надають навчальні заклади. Таким чином, головна підготовка – це моральна готовність батьків до нового навчального року.

Але, окрім загальної підготовки до школи, Олена Кравець також поділилася цікавою історією зі шкільних років своєї доньки Маші. Виявляється, що навіть відомі телеведучі не є ідеальними матерями, і у них трапляються невдачі.

Як сьогодні виглядає донька Олени Кравець
Як сьогодні виглядає донька Олени Кравець

Старша дочка Олени Кравець, колись пішла до школи, і в момент забула гроші на обід. І тоді обід коштував 8 гривень. На жаль, Машу не погодували, і коли вони прийшли додому, Олена була дуже розлючена. Вона сказала доньці, що наступного разу вони всім дадуть їсти. Але Маша відповіла: “Мамо, ти краще мені дай грошей!”

Ця історія показує, як діти можуть бути дуже практичними і мудрими, навіть у найнеочікуваніших ситуаціях. Олена Кравець поділилася цим курйозним епізодом, щоб продемонструвати, що життя з дітьми завжди приносить сюрпризи, і головне – бути готовими до них.

На завершення своєї розповіді, Олена Кравець побажала терпіння, наснаги та спокійного навчального року. Вона наголосила на важливості готовності та підтримки один одного у цей особливий період.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини