Як виглядає і чим займається підрослий син Олега Винника, якій має всі шанси стати найбажанішим нареченим

Олег Винник веде вельми закрите життя подалі від очей прихильників. Проте, навіть йому не вдалося приховати правду про свою дитину, який вже став зовсім дорослим.

Вже давно стало відомо, що Олег Винник, відомий український співак і композитом, має сина, якому наразі вже має бути близько 20 років. Хоча батько дотепер тримав свою особисту сім’ю далеко від очей публіки, тепер його син стає об’єктом загального захоплення і обговорення знав, адже тезу про хлопця було озвучено в одному з останніх інтерв’ю виконавця.

Виявляється, Винник-молодший відзначається не лише як син відомого батька, але і як видатний спортсмен, займаючись плаванням. У 2020-му році стало відомо, що він вже досягнув вражаючих результатів у своєму виді спорту, коли виступав і складі вихованців німецького спортивного клубу, і має всі шанси стати справжньою зіркою національного та міжнародного рівня. Здається, що молодий спортсмен готовий завоювати серця глядачів не лише своїми спортивними досягненнями, але й власною харизмою, які спадкоємцеві селебріті, безсумнівно, не забракне.

Стало відомо, як виглядає таємний син Олега Винника і Таюне

Ми пам’ятаємо, як Олег Винник завжди відмовчувався про особисте життя і зберігав їхню приватність від очей фанатів. Тепер же громадськість з нетерпінням сподівається побачити сина Головного вовка країни ще раз і вже разом з татом.

Вважається, що мамою юнака може бути бек-вокалістка знаменитого співака Таюне. Таїсію Сватко вже видали з головою про те, що вона має стосунки з Головним вовком країни. Артист вже не соромиться називати її своєю дружиною.

Олег Винник і Таюне одружились ще після завершення інституту
Олег Винник і Таюне одружились ще після завершення інституту

Чекаємо на подальші новини про цього багатообіцяючого молодого спортсмена, який обов’язково приверне увагу публіки своєю таланливістю своїх досягнень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини