Ірина Горова остаточно викреслила Потапа із життя та лишила його роботи: “Нас нічого не об’єднує”

Продюсерка Ірина Горова вперше розповіла, що більше, окрім сина її нічого не пов'язує зі своїм колишнім чоловіком Олексієм Потапенком. Зірка пояснила, як перестала з ним співпрацювати.

Продюсерка Ірина Горова шокувала прихильників своєю несподіваною заявою, в якій вона оголосила про припинення співпраці з відомим репером і своїм колишнім чоловіком Потапом. Ця рішуча кінцева лінія стосується розриву професійних відносин між екс-подружжям, а також призводить до нових хвиль обговорення та пліток у світі шоу-бізнесу.

Ірина Горова навіть після розлучення підтримує з Потапом дружні стосунки
Ірина Горова розповіла, як розірвала стосунки з Потапом

Колишня дружина виконавця не вдається у деталі свого минулого, адже ще у 2019-му році тільки лінивий не написав про те, як від відомої брюнетки пішов обранець до своєї колеги по сцені.

Ірина заявила, що спільна справа з Олексієм Потапенком починалася з сімейного бізнесу. Ділові стосунки пара змогла зберегти навіть після того, як репер одружився з Настею Каменських. Компанія “MOЗGI GROUP”, до якого причетні обидва функціонувало до останнього часу. На думку Горової, тандем з батьком її сина розпався би і так, але війна пришвидшила всі процеси.

“Нас нічого не об’єднує”, — твердо заявила селебріті.

За її словами, вже дійсно у неї немає нічого спільного з Потапом, окрім спільних подій та досягнень минулого, ну, і звісно, спільного сина. Тепер знаменитість працює над новим проєктом “Pomitni”. Це також зірковий лейбл, який нині об’єднує дуже прогресивних і творчих молодих людей, серед яких співпрацюють з Надею Дорофєєвою, Otoy, Анною Трінчер, Love, Mary, Nazva, Dima Prokopov.

Цікаво, що нещодавно Потап показував, як спілкується зі своїм сином Андрієм. Хлопчик вирішив залишитися з мамою, проте зараз став часто з’являтися у тата вдома. Репер навіть публікував відео, як юнак сидить снідає за одним столом з Настею Каменських, своєю мачухою.

Своєю чергою поп-діва уникає всіх питань про стосунки з пасинком та його ненькою, аргументуючи це тим, що стосунків з цими людьми у неї немає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини