Гольфи із хрестами та шкіряна юбка: Ілона Гвоздьова показала, як її донька вдяглася на свято Першого Дзвоника

Перший дзвоник - важлива подія кожного школяра. Усі намагаються прийти максимально святково вдягненими. Та чи дійсно це вийшло у дочки Ілони Гвоздьової?

1 вересня завжди є спеціальним днем для всіх школярів, їхніх батьків і вчителів. Це початок нового навчального року і день, коли діти вдягаються у святковий одяг та йдуть на лінійку з великими надіями та очікуваннями. Зіркова танцівниця Ілона Гвоздьова разом зі своєю родиною не була винятком і святкувала цей особливий день разом зі своєю донькою Рією.

На фотографіях, які Ілона поділилася на своїй сторінці в Instagram, можна побачити молодшу доньку Гвоздьової, яка обрала чорну спідницю та білу сорочку з цікавими малюнками. Дівчинка доповнила свій образ білими гольфами і жовтим паском з китицями. Але особливу увагу прикував не тільки образ Рії, але і одяг її матері.

Ілона та її чоловік Іван Хом’ячук прийшли на святкування доньки у вишиванках. Танцівниця вразила усіх своєю жовтою вишиваною сукнею, на якій були зображені лелеки.

Проте цей вибір одягу не лише вразив прихильників, але й викликав обговорення в мережі. Деякі батьки висловили своє засудження, тому що Рія не прийшла на лінійку у вишиванці, як більшість інших дітей. Інші вважають, що вибір Рії та Ілони підкреслює їхню індивідуальність та дозволяє доньці виражати себе.

Сама Ілона Гвоздьова відзначила, що цей день – це особливий момент для їхньої родини та виразила побажання доньці надихатися школою та отримувати нові знання. Ця сім’я вирішила дозволити Рії вибрати свій власний стиль і виражати себе, навіть якщо це означає виділятися з натовпу.

Отже, ця історія навчає нас підтримувати індивідуальність та самовираження у дітей та підкреслює важливість розуміння та підтримки батьківства в усіх виборах дітей, навіть коли це стосується одягу на шкільну лінійку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини