Дочка Кузьми Скрябіна стала мамою і взяла на руки крихітне маля: після хрещення вже приймає привітання

Дочка легендарного співака Кузьми Скрябіна поділилася радісною подією: у її житті з'явилося дорогоцінне маля, на ім'я Соломія. Розповідаємо про неймовірно щасливу матусю.

Українська медикиня та донька легендарного співака Кузьми Скрябіна, Марія-Барбара Кузьменко, переживає неймовірно щасливий момент у своєму житті, ставши хрещеною матір’ю чарівної маленької принцеси, яку назвали Соломією.

Наступниця артиста замилувала мережу світлинами, на яких тримає крихітну дівчинку. Сама дівчина вбрала у білі шати на таку велику подію та написала:

“Моя робота звела мене з близькою мені людиною, яка сьогодні стала моєю кумою. Тепер я хрещена маленької Соломії”

Ця радісна подія, яка сталася нещодавно, вразила серця шанувальників та прихильників родини Кузьменків. Спільнота шанувальників Скрябіна з трепетом прийняла цю радісну новину і відправила свої найкращі побажання молодій родині та їхній новоспеченій кумі. У коментарях із захопленням пишуть:

  • “Яке щастя”
  • “Які світлі та красиві!”
  • “Дуже тебе любимо та цінуємо, наша найкраща хрещена”
  • “Здоров’я та мирного неба”

Примітно, що Марія-Барбара не обділила увагою жоден коментар і всім підписникам тепло відповіла на гарні слова.

Ну, а сама вона, схоже мамою ще не планує ставати, хоча й вже має власну родину. У грудні 2019-го року вона вийшла заміж у Києві. На елегантній церемонії був Михайло Хома, який завжди з теплотою ставився до родини Кузьми. Він, до речі, був першим, хто повідомив радісну новину.

Дочка Кузьми Скрябіна стала мамою, але поки хрещеною

Обранцем дівчини став Віктор Тур, з яким вона разом навчалася медицині у столичному ВНЗ. Пара обзавелася чарівним песиком, який одразу став зіркою мережі, ну і звісно, головним улюбленцем яскравого подружжя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини