“Її не покормили”: Олена Кравець розповіла про курйоз, який трапився з її старшою донькою Машею

Відома українська телеведуча та акторка Олена Кравець розповіла, що одного разу у школі з її старшою донькою Машею трапилася курйозна ситуація.

Зірка “Кварталу-95” та українська акторка Олена Кравець виховує аж трьох дітей – двійнята Іван та Катерина, яким вже виповнилося 7 років, а також 20-річну доньку Марію. Цього року двійнята пішли до другого класу і зірка зізнається, що підготувала себе морально до того, що почався навчальний рік. Олена каже, що все дуже добре, оскільки не потрібно нічого купувати дітям до школи і давати кошти.

Одного разу зі старшею донькою Олени Машею трапилася курйозна ситуація. Справа в тому, що коли Марія пішла до школи, мама забула дати їй гроші на обід в групі продовженого дня і дитина в той день нічого в школі не поїла.

“Обід тоді коштував 8 гривень. Вона не пообідала, її не погодував ніхто. Я була дуже розлючена, можна було ж подумати про дитину, зателефонувати мені. Коли Маша мені про це розповіла, то я сказала, що всім їм покажу, а моя дитина просто відповіла, що краще б я дала їй грошей”, – каже Олена Кравець.

Доросла донька Олени Кравець
Доросла донька Олени Кравець

Зовсім нещодавно зірка показала, як виглядають її молодші діти. На фотографії, яку опублікувала зірка, можна побачити сина Ваню, який тримається руками та ногами у дверному проході, що свідчить про його хорошу фізичну підготовку. 7-річна Катя весело спостерігає за дійством, яке влаштував її рідний брат.

Прихильники Олени Кравець із захватом оцінили таку витівку малого хлопчика і прирівняли дітей до улюблених героїв всіх дітей Спайдермена та Барбі:

“Український Пітер Паркер, який ходить по стінах! Діти дуже щасливі незалежно від пори року, а Катерина – справжнісінька Барбі!”

Олена Кравець показала молодших дітей
Олена Кравець показала молодших дітей

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини