Недовго музика грала: Христина Горняк розлучилася зі своїм коханцем, якого знайшла після Остапчука

Ще зовсім нещодавно Христина Горняк розповідала про свої щасливе життя з коханим-іноземцем, аж раптом виявилося, що дівчина розірвала з ним стосунки.

Після розлучення з Володимиром Остапчуком Христина Горняк досить швидко оговталася і знайшла собі нового чоловіка. Нотаріус була у стосунках з ним цілих вісім місяців і неодноразово говорила про те, що їхні стосунки нагадують клубочок. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що трапилося у їхньому житті.

Христині дуже часто задають багато запитань про те, що зараз відбувається у стосунках між нею та її коханим. Чи допомагає він їй з переїздом, чи вони вже розлучилися, а також прихильників цікавили інші подробиці особистих стосунків дівчини. Опублікувавши скріншоти із запитаннями від прихильників, Горняк вирішила відповісти всім та одразу.

“Не просто так я його називала клубочком. Все було дуже емоційно та заплутано. Було багато теплих моментів, я дуже дякую йому за це, 8 місяців були разом…”, – каже Христина.

Христина Горняк розповіла про розлучення з коханим
Христина Горняк розповіла про розлучення з коханим

Зірка додала, що так, зараз вони не разом. Між ними трапилась якась ситуація, про яку Христина не поспішає розповідати, але наголошує на тому, що це вирішити дуже непросто, тому вона не знає, що може трапитися завтра. Зараз у неї інші плани на життя: вона хоче займатися собою і жити своє життя так, як належить. Христина переконана, що обовʼязково зустріне саме того чоловіка, який залишиться з нею до кінця.

Нагадаємо, Христина Горняк розлучилася з Володимиром Остапчуком рік тому. Що стало причиною розлучення – невідомо, оскільки екс-подружжя не дуже хочуть розповідати подробиці з їхнього життя. Зараз Володимир Остапчук будує щасливі стосунки з молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Популярне

Подібні новини