Володимир Дантес розповів, коли буде весілля з Дашею Кацуріною: “Не відкидаю той момент”

Після натяків Даші Кацуріної на весілля з Володимиром Дантесом користувачів Мережі зацікавило, чи планує артист зробити своїй коханій пропозицію.

Після новини про весілля Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна прихильників Володимира Дантеса почало цікавити питання про те, коли ж варто очікувати на його весілля з Дашею Кацуріною. Кохана артиста вже натякнула в Мережі на те, що вона б хотіла вийти за нього заміж, але сам Володимир пропозицію робити не поспішає.

У новому міні-інтервʼю “Люкс.ФМ” Володимир Дантес розповів правду про плани на весілля з коханою. Він каже, що зараз їм добре й так, бо вони разом лише один рік, тому не варто так сильно поспішати. Ба більше, зараз в Україні повномасштабне вторгнення і чоловік не дуже добре себе почуватиме, якщо гулятиме весілля під час загибелі співгромадян.

“Я не знаю з приводу весілля. Хочеться розібратись…і так класно. Я не відкидаю той момент, що воно буде, а вже хочуть весілля. Весілля – це класно, але мені хочеться святкувати не думаючи про те, що в цей момент вмирають люди. Я згоден, що можна робити весілля, але це тільки моя думка. Я не знаю, як буду себе почувати, коли буду сильно гуляти”, – розповів Дантес.

Володимир Дантес розповів про весілля з Кацуріною
Володимир Дантес розповів про весілля з Кацуріною

Володимир додає, що Даша Кацуріна дуже красива і, навіть, схожа на мультяшного персонажа. Зараз в них повне взаєморозуміння, хоч їм важко, що вони зараз знаходяться на відстані, але Даша планує повернутися в Україну.

“Даша – кохана людина, партнер, друг. Хоча я розумію, що її повернення в Україну не сильно зблизять нас в плані фізичному, бо хтось постійно кудись переїжджає. Я її кохаю, а вона мене кохає”, – додає Володимир.

З розповіді артиста можна зрозуміти, що весілля вони поки не планують. Прихильникам залишається пильно спостерігати за стосунками зіркової пари і сподіватись на те, що Володимир все ж зробить дівчині пропозицію.

Популярне

Подібні новини