“Почалися таємні побачення”: Маша Єфросиніна розповіла, як не змогла відмовитися від чоловіків

Маша Єфросиніна розповіла про свій досвід відмови від чоловіків та тривалий термін. Зірка зізнається, що такий досвід дуже допоміг їй зрозуміти та пізнати себе.

В Новому випуску “Дорослих дівчат” Маша Єфросиніна та Оля Полякова поговорили про свої страхи. Маша почала з того, що під час кризи у її стосунках з чоловіком вона зрозуміла, що дуже боїться залишитися сама. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що зірка має на увазі.

Після тривалого розлучення зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим до Маші прийшло усвідомлення того, що вона відчуває себе повноцінною лише тоді, коли біля неї знаходиться чоловік. Жінка каже, що саме він вирішував куди вони підуть, що будуть замовляти, а коли вони з коханим розʼїхалися і Маші довелося робити будь-які повсякденні справи одній – вона зрозуміла, що не може обійтися без чоловіка.

“Все завжди вирішував він. Як це мене злякало, я розуміла, що я одна, я без чоловіка – ніщо. Це було обезцінювання себе і це був найгірший період нашого життя. Хоч в мене були прихильники і велика увага від чоловіків, але було усвідомлення того, що я змінюю обставини з одного чоловіка на іншого не наповнюючи себе”, – каже Єфросиніна.

Маша Єфросиніна розповіла про відмову від чоловіків
Маша Єфросиніна розповіла про відмову від чоловіків

Тоді Маша вирішила взяти аскезу на відмову від чоловіків. Для тих, хто не знає, аскеза – це добровільна відмова від чогось або когось, хто або що тобі дуже важливий для отримання повної свободи. Нерідко під час прийняття аскези загадують бажання, або окреслюють результат, який людина хоче отримати після цієї аскези. Вона, як правило, береться на термін від 14 днів і більше.

“Тоді я повністю зайнялася собою, мені було 33 роки і я замислилася над тим, що я люблю. Місяців 8 мабуть я так провела. Потім до мене почав мій чоловік залицятися і сказав, що я зовсім інша людина. Почалися таємні побачення, це були нові стосунки”, – додає Маша.

Сьогодні такий досвід допомагає зірці вижити і вона розуміє, що може на себе розраховувати, хоч відмовитись від чоловіків на тривалий термін Маші не вдалося.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини