Оля Полякова похизувалася квартирою в старовинному будинку 1937 року в центрі Києва: “Там дуже багато кажанів”

Оля Полякова розповіла про свою елітну нерухомість, по сусідству з якою поселилися не зовсім очікувані гості. Дізнайтеся, як зірці такого рівня живеться у хаті з кажанами.

Співачка Оля Полякова вразила своїх шанувальників неабияким розкішним житлом в самому серці Києва і де починала своє сімейне життя зі своїм чоловіком Вадимом. Зірка поділилася своїм захопленням цією старовинною квартирою, яка розташована у будинку, побудованому ще у 1937 році. Проте, не все так ідеально, як задалося б, на перший погляд.

Згадуючи про жито, Суперблондинка не забула підкреслити її особливих “мешканців” — кажанів.

“Там дуже багато кажанів”, — поділилася вона, сміючись.

Цей несподіваний “сусід” став частиною унікального “атмосферного” досвіду в новому житлі зірки. У проєкті “Дорослі дівчата”, яке веде зірка разом з Машею Єфросиніною, вона розповіла, що дуже боїться летючих мишей.

Її найбільший страх втілився у життя, коли вона вже почала жити разом зі своїм обранцем. В одну з ночей крилатий сусід вирішив потурбувати співачку, залетівши їй прямо у шевелюру.

Будинок, де є квартира в Олі Полякової

Хоча цей несподіваний інцидент призвів до переляку, Оля Полякова вирішила розповісти про нього з гумором та підкреслити непередбачуваність життя у новому місці проживання.

У коментарях зірку підтримали, написавши:

  • “Історія і мініатюра Олі про кажана просто шедевральні. Давно так не реготала, аж до сліз”
  • “Дівчата, ви прекрасні! Так дуркувати, в хорошому сенсі, це просто талант! Настрій підіймаєте однозначно! Дякую за те, що ви є!”
  • “Марічка і Оленько фантастично виглядаєте! Дякую за відвертий і щирий ефір! І правильно, ми маємо працювати і так, відпочивати, заради економіки України”
  • “Боже, дякую вам за цей випуск. Поржала від душі, особливо від історії про кажана”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини