“Мама попереджала”: Ольга Сумська чесно прокоментувала свій перший шлюб із Паперним та його подружні зради

Відома українська актриса Ольга Сумська розповіла про свій перший шлюб. Раніше знаменитість була заміжня за старшим колегою Євгеном Паперним, від якого народила доньку

Ольга Сумська, відома українська актриса, вже давно перебуває у шлюбі з Віталієм Борисюком, своїм другим чоловіком. Зіркові стосунки сповнені гармонії, але починались вони з подружньої зради. Хоча мама відомої актриси Ольги Сумської попереджала свою доньку, що її обранець, Євген Паперний, ще той ловелас, насправді у шлюбі першою зрадила саме вона.

Ольга Сумська про свій перший шлюб

У новому випуску шоу Володимира Остапчука та Катерини Полтавської “Мекнув – питайте” відома українська актриса Ольга Сумська розповіла про свій шлюб з актором і режисером Євгеном Паперним. Знаменитість пригадала, що її мама перед весіллям відмовляла свою доньку виходити заміж за обранця. Тоді, розповідає актриса, вона аргументувала свою позицію тим, що майбутній чоловік точно буде їй зраджувати.

Ольга Сумська у новому випуску шоу Остапчука розповіла про свій перший шлюб із Паперним
Ольга Сумська у новому випуску шоу Остапчука розповіла про свій перший шлюб із Паперним

Ольга Сумська зізналась, що усвідомлює, що її мама точно мала рацію, адже Євген Паперний у часи своєї молодості і дійсно мав романи з чималою кількістю жінок. Втім, юна та закохана актриса не зважала на попередження рідної людини та воліла пов’язати життя з обранцем. Сьогодні, розповіла у новому випуску шоу Сумська, вона не шкодує про власне рішення.

Ольга Сумська розповіла про подружні зради у своєму першому шлюбі з Євгеном Паперним
Ольга Сумська розповіла про подружні зради у своєму першому шлюбі з Євгеном Паперним

Хоча Євгена Паперного завжди вважали ловеласом, Ольга Сумська зізналась – він у їхньому шлюбі жодного разу їй не зрадив. Принаймні, саме так він їй говорив.

“Але він завжди казав, що єдина жінка, якій він не зраджував, – це я. Знаєш, як приємно все ж таки чути”, – розповіла у студії Остапчука Ольга Сумська.

А ось актриса Євгенові Паперному таки зрадила. Вона закрутила роман із Віталієм Борисюком, який пізніше став її офіційним чоловіком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини