Маша Єфросиніна пригадала, як ледве не потонула через кохання до свого чоловіка: “Швидко пішла на глибину”

Відома українська ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна пригадала початок стосунків зі своїм чоловіком Тімуром Хромаєвим. Зірка зізналась, що була готова на все, аби його підкорити

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та благодійниця, зуміла не лише побудувати успішну кар’єру, але й стати чудовою матір’ю та щасливою дружиною. Вже 20 років знаменитість перебуває у стосунках із бізнесменом Тімуром Хромаєвим. Зіркове подружжя починало стосунки багато років тому, а на самому початку роману життя Єфросиніної навіть опинилось під загрозою.

Про цей випадок знаменитість розповіла у свіжому випуску шоу “Дорослі дівчата”, яке веде разом зі своєю подругою Олею Поляковою. Зірка пригадала, що на самому початку стосунків зі своїм тоді ще майбутнім чоловіком вони приїхали відпочивати у Таїланд. Там Тімур Хромаєв вмовив дівчину пірнути з аквалангом на глибину 30 метрів.

Маша Єфросиніна розповіла, як намагалась вразити свого чоловіка на початку стосунків
Маша Єфросиніна розповіла, як намагалась вразити свого чоловіка на початку стосунків

Маша Єфросиніна розповіла, що для занурення на таку глибину потрібно було довго тренуватись, а у неї відповідного досвіду не було. До цього інструктор навчив її всього необхідного для занурення на мінімальну глибину для початківців, але два дні зірка намагалась відтягувати екстремальну розвагу. Врешті, зізналась ведуча, вона помітила, що Хромаєв починає у ній розчаровуватись і таки наважилась пірнути, але на 30 метрів – глибину, на яку занурюються професіонали з відповідною підготовкою.

“Звісно, я забула всі правила. Там ціла техніка, цього навчають. Я швидко пішла на глибину і зрозуміла, що не можу дихати. Я видихала весь балон”, – розповіла Маша Єфросиніна.

Коли знаменитість усвідомила, що повітря в балоні не залишилось, почала панікувати та різко намагатись виплисти нагору. Втім, такі дії категорично заборонені під водою. Потім Маша Єфросиніна зрозуміла, що в неї нічого не виходить, тому у ведучої почалась панічна атака, через що вона знову пішла на дно.

Маша Єфросиніна зізналась, що ледве не потонула заради того, щоб підкорити свого чоловіка
Маша Єфросиніна зізналась, що ледве не потонула заради того, щоб підкорити свого чоловіка

Врешті знаменитість врятували, а її супутник відвіз її до місцевої лікарні, де їй надали першу медичну допомогу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини