44-річна Гайтана показала, який вигляд має зараз і чим займається за кордоном: як змінилась зірка 2000-х

Відома українська співачка Гайтана свого часу стала однією з найпопулярніших співачок на вітчизняній сцені. Як артистка виглядає сьогодні та чим займається, живучи за кордоном?

Одна з найвідоміших українських співачок Гайтана починала свою кар’єру багато років тому. Знаменитість перебувала на піку популярності на початку 2000-х років. Тоді про запальну співачку знав чи не кожен українець, а її пісні підкорили чимало сердець слухачів. З часом Гайтана почала все менше й менше з’являтись на публіці, а після початку повномасштабної війни та взагалі зникла з мережі.

Втім, нещодавно на особистій сторінці Гайтани з’явились нові кадри, на яких артистка показала, чим зараз займається та як виглядає. До слова, знаменитість перебуває за кордоном, як припускають її шанувальники. Такі висновки публіка робить з локацій, зображених на публікованих зіркою фотографіях. Сама Гайтана про своє місцеперебування не розповідає.

Гайтана була однією з найпопулярніших співачок в Україні на початку 2000-х
Гайтана була однією з найпопулярніших співачок в Україні на початку 2000-х

На своїй Інстаграм-сторінці Гайтана поділилась кадрами, на яких можна побачити її у доволі домашньому образі. Знаменитість позувала без косметики. Крім того, можна було помітити й те, що артистка перебуває у відмінній фізичній формі – її фігура підтягнута. Свій образ зірка доповнила різними прикрасами, які лише додали шарму загальному вигляду.

Варто зазначити, що на свіжих кадрах відома українська співачка ненароком показала і те, чим займається у вільний час за кордоном. У новій публікації Гайтани був продемонстрований процес створення картини. Схоже, за час повномасштабної війни знаменитість захопилась творчістю та почала створювати власні картини.

Гайтана у своєму Інстаграм-блозі продемонструвала, як виглядає та як живе за кордоном
Гайтана у своєму Інстаграм-блозі продемонструвала, як виглядає та як живе за кордоном

До слова, у коментарях до нового допису відомої української співачки її шанувальники поділились своїми щирими емоціями після повернення артистки. Так, підписники Гайтани зазначили, що раді знову побачити її у соціальній мережі, а також зробили комплімент бездоганній зовнішності популярної співачки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини