Оля Полякова зізналася, що їй пообіцяв чоловік в разі їхнього розлучення: “Все залишу тобі”

Оля Полякова та Вадим Буряковський вже майже 20 років у шлюбі. Чоловік дав незвичайну обіцянку коханій дружині і пообіцяв дещо зробити, якщо вони розлучаться.

Стосунки Вадима Буряковського та Олі Полякової є справжнім прикладом для наслідування. Пара вже майже 20 років у щасливому шлюбі та виховують двох прекрасних доньок – старша донька Маша та молодша Аліса. Звісно, в подружжя бувають сварки та непорозуміння, але вони постійно вчаться працювати над своїми стосунками і говорити про проблеми, які їх турбують.

Нерідко під час кофліктів Оля Полякова у пориві злості може сказати коханому: “Давай розлучимось”, але Вадим на це реагує досить спокійно. Одного разу чоловік не витримав і сказав: “Давай”, але в той момент Оля Полякова застопоріла. Вона не могла уявити, що залишиться без коханого і навіть не знала, що відповісти у такій ситуації.

“Господи, ти так задовбала. Постійно кажеш, щоб ми розвелися, то давай”, – сказав Вадим Олі.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським

Однак кожного разу Вадим каже, що в разі розлучення весь будинок та майно він віддасть Поляковій. Чоловік хоче, щоб його дружина, хай навіть і колишня, жила в достатку разом зі спільними дітьми, а він зможе про себе подбати. Оля не хоче припускати того, що вони з коханим колись зможуть розлучитися. Такий розвиток подій вселяє всередині неї страх самотності.

Важливо й те, що Оля Полякова є молодшою за свого чоловіка на 17 років. Це також може впливати на боязнь жінки втратити свого коханого, але поки у їхніх стосунках все добре. Вони дають хороший приклад для доньок, які бачать, що їхні батьки шанують, поважають та кохають одне одного незважаючи на труднощі, які зʼявляються у їхньому житті впродовж всього часу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини