Ольга Сумська розповіла, який вчинок Борисюка засмутив її найбільше: навіть не зрада з іншою

Ольга Сумська поділилася цікавими подробицями зі свого особистого життя з Віталієм Борисюком. Як виявилося, жінка так і не почула від коханого омріяного освідчення.

Ольга Сумська – відома українська акторка театру та кіно, яка вже багато років будує щасливі стосунки з Віталієм Борисюком. Спочатку пара прожила цілих 6 років у цивільному шлюбі, але Борисюк так і не наважувався зробити їй пропозицію і тому жінка вирішила взяти ініціативу у свої руки.

Про це акторка розповіла у новому випуску проєкту Володимира Остапчука «Мекнув – питайте», оскільки головною темою розмови була тема весілля. Знаменитість каже, що чоловіки й справді можуть бути невпевненими та соромʼязливими у собі, але з цим потрібно боротися і брати ініціативу у свої руки, але Ольга зробила пропозицію своєму чоловікові самостійно.

“Я сама зробила пропозицію. Я просто сказала, що треба наші стосунки якось оформити і все”, – розповіла Сумська.

Ольга Сумська розповіла про вчинок Віталія Борисюка, який її засмутив
Ольга Сумська розповіла про вчинок Віталія Борисюка, який її засмутив

Саме такий перебіг подій засмутив Ольгу, бо вона хотіла почути від свого коханого чоловіка омріяне освідчення. В ті часи в них зовсім не було грошей, тому закоханим довелося використовувати обручки від минулого шлюбу, чого Ольга категорично не рекомендує робити, але в них не було вибору. Все, що вони мали тоді – це сильні почуття один до одного, які вони не могли приховувати ні від кого.

До слова, Ольга Сумська закрутила роман з Борисюком тоді, коли ще знаходилась у стосунках зі своїм колишнім чоловіком, який випадково про це дізнався, але відпустив кохану до іншого. Чи за долею, чи за збігом обставин, але Борисюк пізніше також зрадив Ользі Сумській, а вона знайшла у собі сили та пробачила його. Подружжя домовилися, що не будуть згадувати про цю неприємну ситуацію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини