Астаф’єва розповіла про зовсім неромантичний відпочинок із загадковим бойфрендом: “Чотири години блукань”

Відома українська співачка та блогерка Даша Астаф'єва розповіла про зовсім неромантичну прогулянку в лісі. Зірка пішла туди разом зі своїм бойфрендом, де вони разом заблукали

Даша Астаф’єва, відома українська співачка, блогерка та модель, на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм розповіла, як минула її прогулянка з бойфрендом. Зіркова пара вирішила піти до лісу по гриби. Спершу все йшло дуже добре, а знаменитості активно досліджували українські ліси. Пізніше Даша Астаф’єва зі своїм бойфрендом усвідомили, що вони заблукали.

Даша Астаф’єва заблукала в лісі

Знаменита українська актриса у вересневий день вирішила помилуватись краєвидами природи та надихнутись осінню. Даша Астаф’єва взяла свого бойфренда, і разом вони вирушили до лісу – багато гуляти та збирати гриби. Спершу все було чудово, а атмосфера навколо та свіже повітря викликали у зірки масу позитивних емоцій. Так тривало, поки вони з коханим не усвідомили що загубились.

Даша Астаф'єва детально розповіла, як із бойфрендом загубилась у лісі
Даша Астаф’єва детально розповіла, як із бойфрендом загубилась у лісі

Зірка на своїй Інстаграм-сторінці продемонструвала світлини, на яких щаслива крокує лісом. Знаменитість зізналась, що про те, що вони з бойфрендом загубились, вона ще не знала. Іронічно знаменитість зазначила, що головне у таких ситуаціях – добре харчуватись. Астаф’євій хотілось їсти більше, адже вона не снідала зранку. Крім того, говорячи на більш серйозні теми, зірка зазначила, що знайти вихід може лише той, хто його постійно шукає.

Даша Астаф'єва та її таємничий бойфренд заблукали в лісі та довго шукали вихід
Даша Астаф’єва та її таємничий бойфренд заблукали в лісі та довго шукали вихід
Даша Астаф'єва та її таємничий бойфренд заблукали в лісі та довго шукали вихід
Даша Астаф’єва та її таємничий бойфренд заблукали в лісі та довго шукали вихід

У висновку до своєї короткої розповіді Даша Астаф’єва зазначила, що найголовніше у житті – знайти людину, яка буде завжди підтримувати та рятувати іншу людину, навіть коли вона заблукала. Таким чином артистка провела паралель між реальною ситуацією у лісі та життєвими обставинами, коли людині просто потрібна допомога близького друга або коханого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини