Дмитро Коляденко поцілував Ірину Білик на очах у друзів та камер: пара офіційно підтвердила возз’єднання

Відомий український шоумен і хореограф на очах у публіки поцілував свою колишню дівчину, українську артистку Ірину Білик. Зіркова пара підтвердила свої стосунки

Відома українська співачка Ірина Білик здобула популярність серед шанувальників не лише завдяки таланту та своїй творчості. Прихильники знаменитості також цікавляться і її особистим життям, яке неможливо назвати нудним. Знаменитість тричі виходила заміж, але й досі найбільш яскравими стосунками зірки її фани називають союз із Дмитром Коляденком.

Пара зустрічалась декілька років. У цей період вони багато сварились, ревнували одне одного та не соромились публічно показувати негаразди у своїх стосунках. Втім, навіть попри такі “гойдалки”, шанувальники все ще впевнені, що саме Дмитро Коляденко, чоловік, який так і не повів свою кохану під вінець, став людиною, яка кохала Ірину Білик найбільше серед усіх її обранців.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик раніше довго зустрічались, але врешті розійшлись
Дмитро Коляденко та Ірина Білик раніше довго зустрічались, але врешті розійшлись

Коли зіркова пара розійшлась, це стало ударом не лише для самих закоханих, але й для величезної армії їхніх прихильників. Так, публіка навіть через багато років після їхнього розставання продовжувала сподіватись, що знаменитості ще зійдуться та знову почнуть будувати міцні та гармонійні стосунки. Саме тому тепер, коли артисти так часто та відкрито натякають на поновлення союзу, фанати особливо радіють.

Нещодавно Дмитро Коляденко і взагалі майже офіційно підтвердив, що вони з Іриною Білик – тепер знову пара. Знаменитий хореограф просто на камеру та на очах у присутніх за кадром поцілував співачку. Ірина Білик показала підписникам це відео та поцікавилась, хто, на їхню думку, у стосунках має цілувати перший – чоловік чи жінка.

Дмитро Коляденко підтвердив стосунки з Іриною Білик романтичним поцілунком
Дмитро Коляденко підтвердив стосунки з Іриною Білик романтичним поцілунком

Нагадаємо, що перші чутки про возз’єднання Ірини Білик та Дмитра Коляденка з’явились майже рік тому. Тоді знаменитості почали проводити разом багато часу, подорожувати з робочими цілями, гуляти та вечеряти разом. Про все зіркова пара, не приховуючи, розповідала на своїх сторінках у соціальній мережі. А останнім часом фани і взагалі підозрюють, що зірки одружились. Річ у тім, що публічно вони почали натяком називати одне одного чоловіком і дружиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини