Справжня сімейна ідилія: Холостяк-6 Іраклі Макацарія показав ранок в обіймах молодшої на 17 років дружини

Відомий грузинський бізнесмен та колишній головний герой реаліті-шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія показав романтичні світлини зі своєю молодою дружиною

Іраклі Макацарія, відомий грузинський бізнесмен, здобув особливу популярність в Україні після участі в реаліті-шоу “Холостяк-6”. Знаменитість взяв участь у проєкті, але побудувати стосунки з переможницею не зумів. Втім, особисте життя чоловіка склалось чудово. На своїй батьківщині він познайомився з дівчиною, на ім’я Ліза Чічуа. Згодом зіркова пара стала парою офіційно – у РАЦСі закохані оформили шлюб.

Тепер Іраклі Макацарія та його молодша на 17 років дружина Ліза Чічуа живуть у Грузії та насолоджуються своїми стосунками. Зокрема, про це свідчить нова фотографія, опублікована на особистій сторінці Іраклі в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість показав, як із самого ранку він зі своєю коханою обіймається у ліфті. Ймовірно, зіркова пара кудись направлялась, а у ліфті вирішила виявити свої почуття одне до одного.

Одягнені знаменитості були у доволі стильні образи. Без зайвого пафосу у ранок вихідного дня Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа одягли спортивні костюми та кросівки. Знаменитості одяглись в однакового кольору та стилю спортивні кофтинки від марки Adidas. Штани у закоханих були також однакового фасону та кольору. Не відрізнялось і взуття – білі кросівки.

Іраклі Макацарія показав ранкову романтику у ліфті зі своєю молодою дружиною
Іраклі Макацарія показав ранкову романтику у ліфті зі своєю молодою дружиною

Варто зазначити, що найімовірніше Іраклі Макацарія та його дружина Ліза Чічуа залишили свого новонародженого сина Георгія у батьків. Малюку не так давно виповнилось лише кілька місяців, а тому навряд чи зіркові батьки захотіли б залишати свою дитину з нянькою. Оскільки на світлині, хлопчика не видно, можна зробити висновок, що за ним поглядають бабуся й дідусь.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини