Андрій Бєдняков поцілував Машу Єфросиніну губи в губи: поки Настя Коротка в США, а Тимур Хромаєв – на Сході

Андрій Бєдняков та Маша Єфросиніна знаходяться у дуже хороших стосунках один з одним, але ніхто навіть не очікував побачити поцілунок зіркової пари.

В українському шоу-бізнесі чимало неочікуваних колаборацій та стосунків. Андрій Бєдняков та Маша Єфросиніна добре ладять одне з одним і підтримують хороші стосунки. Навіть під час інтервʼю у Маші можна було помітити, що Андрій дуже комфортно та відкрито себе почував, що не може не сказати про прихильність зірок один до одного.

Маша Єфросиніна стала обличчям відомої мережі заправок WOG і її обличчя знаходиться на автоматах з кавою та чаєм. Телеведучий під час однієї зі своїх поїздок приїхав на заправку і там зустрів саме Машу Єфросиніну. Чоловік поцілував Машу в губи і показав цей поцілунок в Мережі.

“Провідав в колонії Машу Єфросиніну”, – написав чоловік.

Андрій Бєдняков показав поцілунок з Машею Єфросиніною
Андрій Бєдняков показав поцілунок з Машею Єфросиніною

Телеведуча зробила репост відео до себе у сторіс і посміялася з цієї ситуації. Звісно, справжнього поцілунку не було, оскільки у Маші є чоловік, який зараз знаходиться на Сході, а в Андрія дружина, яка зараз проживає за кордоном.

З початком повномасштабного вторгнення чоловік Єфросиніної прийняв рішення поповнити лави Збройних Сил України та відправився на захист нашої країни. Тимур Хромаєв навіть не став обговорював це зі своєю дружиною, оскільки вирішив взяти ситуацію у свої руки. Що стосується Андрія Бєднякова – його дружина з дітьми покинули Україну для того, щоб забезпечити дітям спокійне життя в країні від війни.

Сам Андрій активно займається волонтерством та допомагає наблизити перемогу України в тилу. Чи не кожен український артист всім серцем вірить у те, що наша країна зможе вистояти та перемогти у цій несправедливій боротьбі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини