Як виглядає і чим займається перший чоловік Осадчої, який “зробив” їй старшу дитину і незабаром розлучився

Особисте життя Каті Осадчої завжди було у тіні. Розповідаємо про перший шлюб ведучої, про який ведуча воліє зараз не згадувати. Дізнайте все про чоловіка, якому зірка подарувала первістка.

Катя Осадча завжди була однією з найяскравіших селебріті сучасності. До того часу, як вона вийшла заміж за Юрія Горбунова, популярна білявка вважалася однією з найбажаніших наречених нашого шоу-бізнеса. Втім, мало хто з її прихильників тоді знав, що насправді знаменитість вже мала досвід подружнього життя, яке скінчилося розлученням.

Що відомо про першого чоловіка Каті Осадчої?

Катя Осадча поділилася архівними фото з екс-чоловіком

Історія Катерини Осадчої та її першого чоловіка Олега Поліщука залишитися в пам’яті як справжня казка про кохання та розчарування, яка показує, що навіть найяскравіші відносини можуть пізнати випробування. Молода, тоді ще маловідома модель виходить заміж за імпозантного чоловіка, який значно старший від неї.

Її обранцем був старшим за неї на цілих 15 років. Зважаючи на те, що самій нареченій було всього-навсього 18, шлюб дійсно був нерівний. Перші роки вони разом жили, як молоде закохане подружжя, а їхнє весілля було справжньою подією. Великий зал, чимала кількість гостей та неймовірний образ молодої – усе це робило їхнє свято кохання незабутнім.

Катя Осадча поділилася архівними фото з екс-чоловіком

Рік після походу до РАГСу минув вельми швидко і у подружжя з’явився син Ілля, і це змінило багато речей в їхньому спільному житті: вони стали батьками чудового хлопчика, проте навіть ця радість не змогла врятувати їхні відносини.

У 2004-му пара розірвала стосунки офіційно. Згодом Катерина буде згадувати в інтерв’ю, що не вважає, що на заваді сімейного щастя стала саме її робота. На її думку, у родині і так було непорозуміння.

Нагадаємо, що Катерина Осадча і Юрій Горбунов досі не розповідають подробиць свого власного весілля. Єдине, що шоумен обмовився, що за кілька днів з укладання шлюбу у них з коханою народилася дитина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини