Ірину Білик та Дмитра Коляденка заскочили за поцілунками: після стількох років знову разом

Стосунки Ірини Білик та Дмитра Коляденка ще 10 років тому не давали прихильникам спокою. Схоже, зірки вирішили повернутись в минуле і пограти у закохану пару.

Про стосунки Ірини Білик та Дмитра Коляденка точно знає вся Україна. Зіркова парочка була досить скандальною у свої часи і не раз змушувала публіку говорити про себе. З 2003 по 2006 рік Дмитро неодноразово робив жінці пропозицію, але весілля їм зіграти так і не вдалося.

Минали роки, про їхні стосунки вже всі забули, аж раптом зʼявилися нові чутки про черговий роман Ірини та Дмитра. “Коханці” все частіше зʼявляються разом на публіці і не соромляться показувати своєї прихильності один до одного. На одному з останніх відео співачки можна побачити Дмитра та Ірину, які цілуються в губи.

“Як ви вважаєте, хто перший повинен поцілувати, жінка чоловіка чи чоловік жінку?”, – заптала Ірина у своїх прихильників.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко цілуються
Ірина Білик та Дмитро Коляденко цілуються

Користувачі Мережі були здивовані таким раптовим воззʼєднанням, але були дуже раді бачити Дмитра та Ірина у романтичній обстановці. Хтось просто відповів, що неважливо, хто кого цілує першим, головне, щоб це приносило задоволення, а деякі прихильники побажали щастя закоханій парі.

“Я все дитинство казала, що вони ще зійдуться. Не було жодного проєкту, де б Дмитро не згадав за Ірину”, – пише одна з прихильниць пари.

Артистка вже не раз натякала в Мережі на те, що вони й справді разом, але правда це, чи ні – поки залишається невідомим. Також Ірина викладала в Мережу відео, де Коляденко годував її ролами, а вона запитала, чи повинен чоловік сидіти разом з дружиною на дієті, натякаючи на те, що чоловік та дружина це саме вони з Коляденком. Схоже, між колишніми закоханими досі залишилася якась хімія, про яку знають лише вони двоє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини