Алла Мазур зробила вставну щелепу? Ведуча показала посмішку зблизька, яка підозріло нагадує вініри (Відео)

Алла Мазур вперше за довгий час записала відео-селфі зблизька. Неможливо не помітити, як змінилася посмішка зірки. Невже ведуча наважилася на вініри?

Відома українська ведуча Алла Мазур стала об’єктом захоплення та обговорення в соціальних мережах після того, як кардинально змінила свій стиль: позбулася рудого кольору та зробила коротесенький платиновий їжачок. Та, схоже, трансформації тільки починаються, адже селебріті нещодавно блиснула виключною білою посмішкою з зубами, як під лінійку.

На своїй офіційній сторінці в Instagram вона опублікувала відео, знявши обличчя зблизька. Багато прихильників та шанувальників відмітили, що ведуча майже не старіє з роками та її посмішка виглядає неймовірно яскраво.

Еволюція стилю Алли Мазур
Еволюція стилю Алли Мазур

Цікаво, що у молодості та до хвороби Аллу неможливо побачити широко усміхненою. Завжди дикторка відзначалася стриманістю. Можливо з віком вона вирішила зрадити звичці та навіть спробувати вініри. Це такі тонкі, естетичні накладки на зубах, які використовуються для вирівнювання та зміни форми, а також забезпечення ідеального кольору та вигляду усмішки.

Алла Мазур завжди славилася своїм бездоганним стилем та вишуканим смаком, і вона дуже ретельно дбає про зовнішній вигляд. Судячи з усього “штучні” зуби дійсно можуть бути однією з частин її таємниці надзвичайної привабливості та молодості, адже серед селебріті, особливо тих, чиє обличчя завжди у кадрі — це достатньо поширена практика.

Не приховує того, що носить “накладну” щелепу співак Alekseev, який мав у юності проблеми з зубами. Подейкували, що і Олег Винник також змінив свої зубки, щоб ще яскравіше зачаровувати своїх вовчиці.

Незалежно від того, чи це правда, що Алла зробила вініри, чи ні, одне залишається очевидним: Мазур залишилася однією з найяскравіших та найелегантніших ведучих українського телебачення, яка продовжує зачаровувати свою аудиторію своєю природною красою та стилем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини