Телеведучий Андрій Доманський “спалив” своє місцезнаходження: екс-чоловік Лідії Таран давно не в Україні

З початком повномасштабної війни в Україні український ведучий Андрій Доманський став центром уваги через своє загадкове зникнення з інфопростору.

Починаючи з кінця лютого минулого року, в Україні несподівано зник український телеведучий та шоумен Андрій Доманський. Його позиція на громадському просторі різко змінилася з початком вторгнення на територію України ворожої техніки, і це викликало багато обговорень та суперечок.

До 24 лютого 2022 року Доманський був відомий своєю позицією, оскільки активно просував “рускій мір” на одному з українських телеканалів. Проте із зіркою війни ця позиція була відкинута, і Доманський підтримав Україну новим зверненням до людей.

Після цього Андрій припинив свою активність в соціальних мережах та зник із телебачення. Своєю мовчазною позицією Доманський викликав захоплення і обурення одночасно. Про його долю та рішення спільних знайомих розповів шоумен Слава Дьомін. За його словами, ведучий виїхав із країни та “осів” за кордоном, але не в у рф, як багато вважали, а в одній із Балтійських країн: Естонії, Латвії чи Литви. За словами Дьоміна, це було законно, оскільки в Доманського є троє неповнолітніх дітей.

Діти Андрія Доманського
Діти Андрія Доманського разом із зірковим татом

У той же час виявилася цікавою деталлю те, що дружина Доманського залишилася в Україні. Це можна визначити із її соціальних мереж, де вказане місцезнаходження “Київ” та прапор України біля неї.

Нагадаємо, Андрій Доманський викликав суперечки своєю участю у концертах, присвячених підтримці “братських народів”. Це викликало широку реакцію громадськості та обурення у мережі.

Таким чином, Андрій Доманський вразив громадськість не лише своїми змінами позицій, але й рішенням виїхати з України та втратити зв’язок із громадськістю. Його пригоди та пригоди його дружини залишаються об’єктом уваги та цікавості для багатьох.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини