“Я розумію, зашквар”: актор Тарас Цимбалюк розповів, чому знімався в кліпі російського гурту “Ленінград”

В 2020 році російський гурт "Ленінград", який з 2016 року знаходиться в барі "Миротворця" запросив на зйомки кліпу українського актора Тараса Цимбалюка. Чоловік вперше розповів, чому погодився на це.

Тараса Цималюка чимало українців знають завдяки його ідеально зіграній ролі Карпа Кайдаша у серіалі “Кайдашева сімʼя”. Образ настільки пасував зовнішності актора, що прихильники серіалу хотіли отримати його продовження, але цього так і не сталося. Зараз Тарас знімається для інших серіалів і в нього доволі завантажений графік.

На відверту розмову Тараса Цимбалюка запросила телеведуча Маша Єфросиніна. Чоловік пройшов її “Екзамен” і відповів на всі запитання, які хвилювали не лише Машу, але й прихильників актора. Класично інтервʼю почалося з короткого бліц-опитування, під час якого Тарас пригадав зйомки в російському кліпі.

Тарас Цимбалюк розповів, чому знімався в російському кліпі
Тарас Цимбалюк розповів, чому знімався в російському кліпі

Оскільки зйомки проводяться під час повномасштабного вторгнення, Маша Єфросиніна та її команда зробили бліц-опитування на тему війни і одним із запитань було: “Про що ти не думав до війни?”, на що актор відповів, що не думав, що взагалі почнеться війна, хоч його батько ще в 90-х роках був переконаний в тому, що в Україні буде страшна та велика боротьба.

“Я виріс, тато мені каже: “Я розумію, що ти хочеш бути актором, але, ну, кліп “Ленінград”, ти серйозно?” Я йому починаю пояснювати якісь такі тезиси, зараз я розумію, що вони абсолютно деб**льні”, – розповідає Тарас.

Тарас Цимбалюк в кліпі гурту Ленінград
Тарас Цимбалюк в кліпі гурту Ленінград

Він пояснював батькові, що це були нереально великі масштаби зйомок. Була величезна команда, яка працювала над цим проєктом і це як ковток свіжого повітря, якого так не вистачало Тарасові під час його акторської карʼєри.

“Я розумію, що це зашквар. Під час зйомок я читав, що відбувається з фронтменом цього гурту і думаю, куди я вмазуюсь? Ми з татом на цю тему розмовляли і я відразу й пожалкував. Я тоді не останній хліб доїдав і міг би відмовитись, але я не відмовився”, – додає актор.

Популярне

Подібні новини