Співачка Аlyosha вперше розповіла про кризу у стосунках з Тарасом Тополею за 10 років шлюбу: “Мене це злило”

Аlyosha разом з Тарасом Тополею є справжнім прикладом для всіх українців. Сімейному щастю артистів можна лише позаздрити, але навіть у них не все може бути ідеально.

Відома українська співачка Аlyosha вже багато років будує щасливі стосунки з фронтменом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею. Не дивлячись на те, що велику частину своїх стосунків вони знаходилися на відстані, пара все ж продовжує бути разом не дивлячись ні на що. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чи були в подружжя сильні скандали та криза у стосунках.

Alyosha каже, що вони, як і будь-яка інша пара, можуть посваритися і не зрозуміти одне одного, але все минає. Нерідко співачка може бути гостра на язик і сказати Тарасові щось образливе, через що він потім тривалий час ходить на неї ображеним. Хай там що, але подружжя знаходять у собі сили для того, щоб піти на примирення і в більшості це робить саме Аlyosha.

“Розлучитися ми не хотіли ніколи, але були якісь питання і ситуації, але щоб не сталося – такого не буде. Я можу часто надумати в своїй голові щось, що мені не подобається, а потім як сказати… Ця риса мені в собі також не подобається, аое я над цим працюю”, – каже співачка.

Аlyosha розповіла про сварки з Тарасом Тополею
Аlyosha розповіла про сварки з Тарасом Тополею

Зірка каже, що велику частину у їхні непорозуміння внесла саме відстань. Коли артистка з дітьми відправилася до Штатів, а тарас Тополя пішов спочатку на фронт, а потім постійно знаходився на території України ­було неможливо терпіти розлуку, хоч вони витримали і продовжують жити разом, бути на зʼязку, спілкуватися та піклуватися один про одного.

“Мені трошки зривало дах, хоч була постійна комунікація. Він намагався приїхати, приділити час мені та дітям, але цього було недостатньо, мене це злило”, – розповідає Аlyosha.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини