Проговорилася мама: Насті Каменських не вдалося сховати правду про своє справжнє прізвище

Настю Каменських знають в кожному куточку України, але навіть найвідданіші прихильники зірки можуть навіть не здогадуватися про її справжнє прізвище.

Українська співачка Настя Каменських запамʼяталася слухачам не лише завдяки її харизмі та голосу, але й через цікаве та нетипове для українців прізвище. Не дивлячись на те, що воно довге, його дуже легко запамʼятати і майже неможливо стерти з памʼяті, але це не справжнє прізвище артистки.

Настя обрала для себе такий псевдонім не дарма. Це прізвище її матері, а-от батько їй подарував не таке гарне та милозвучне прізвисько – Жмур. Схоже, робити карʼєру з таким іменем співачка зовсім не хотіла, тому на сцені про неї всі знали вже як про Настю Каменських.

Яке справжнє прізвище Насті Каменських
Яке справжнє прізвище Насті Каменських

Батько самої Насті не менш відома та талановита людина. Чоловік свого часу був капітаном команди “Динамо” з волейболу,  займався музикою та творчістю і був дуже шанованою людиною. Крім цього, Анатолій Йосипович (імʼя батька Насті Каменських) був директором хору імені Г.Верьовки, в якому виступала мама співачки Лідія.

В 2021 році батько Каменських пішов з життя. Чоловік навчив свою доньку кохати і бути коханою, за що вона йому дуже вдячна і ніколи про це не забуде. Прощальне відео зі своїм татом Настя Каменських опублікувала у соціальних мережах. На відео-доріжці зірка лагідно обіймає свого батька, який говорить новорічні побажання для неї та для своєї дружини. Відео просочене любовʼю, теплом та позитивними емоціями.

“Тату! Ти навчив мене, а я навчу своїх дітей! Дякую тобі, що був моїм веселим, мудрим, сильним і найкращим татом. Приходь до мене частіше у хороших снах, я люблю тебе!”, – написала співачка на прощання з батьком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини