Шоумен Дядя Жора святкує свій 48-й День народження: дружина показала сімейні фото з щасливими очима

Відомий український шоумен Дядя Жора святкував вчора, 22 вересня, свій 48-й День народження. Як привітали його близькі із цим важливим днем?

Вчора в родині Вадима Мичковського святкувався особливий день – день народження відомого шоумена Дяді Жори, якому виповнилося 48 років. Цей веселий і талановитий артист завжди радує глядачів своєю неперевершеною енергією та гумором.

На цей особливий день, дружина Дяді Жори вирішила влаштувати сюрприз для свого коханого. Вона вирішила поділитися архівними фотографіями з минулих років подружнього життя у своїх соціальних мережах. На одній із них ми бачимо щасливе подружжя, яке обіймається та посміхається одне до одного. Дядя Жора виглядає струнким та красивим у своїй кепці, а його дружина така ж гарна, як і зараз, навіть краще.

Я
Як виглядав Дядя Жора у молодості разом із своєю дружиною

Ця фотографія нагадує нам, що час не має впливу на справжнє кохання та гармонію в сім’ї. Дружина шоумена підкреслює, як її чоловік залишається молодим у душі та як завжди приносить радість та сміх у їхнє життя.

Також варто відзначити, що на фотографіях, де Дядя Жора з дітьми, він виглядає дуже милим та зворушливим батьком, що додає ще більше тепла та емоційність його образу.

Дружина Дяді Жори привітала його із Днем народження архівними фото
Дружина Дяді Жори привітала його із Днем народження архівними фото

Дядя Жора завжди є символом позитиву та доброзичливості для свого глядача. Його шоу завжди наповнені веселощами та жартами, і він продовжує дарувати радість та гарний настрій українцям. З цього приводу ми вітаємо Дядю Жору з Днем народження та бажаємо йому щасливого, здорового та надзвичайно позитивного життя!

Нагадаємо, що нинішню дружину артиста звуть Наталія і пара разом у шлюбі із 2001 року. Тож подружжю є що згадати за усе спільне життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини