Не знала слів власної пісні: Злата Огнєвіч розповіла, як потрапила у курйоз під час виступу

Нерідко з зірками відбуваються курйозні ситуації під час виступів. Злата Огнєвіч також випадково опинилася в такій ситуації і забула слова власної пісні.

Українські артисти можуть похизуватися своїм професіоналізмом на сцені, але найкраще можна переконатися у їхній вправності під час курйозних та неочікуваних ситуацій. Хтось з артистів виходив на сцену без костюмів, хтось не міг потрапити у слова та музику, а Злата Огнєвіч одного разу й зовсім забула текст власної пісні.

Співачка вирішила поспілкуватися зі своїми прихильниками у соціальній мережі Інстаграм, де кожен міг поставити зірці запитання, а вона чесно на них відповідала. Хтось попросив розповісти Злату про найбільший провал у її житті і їй пригадалася саме та ситуація, коли вона забула слова власної пісні на сцені.

Як каже Огнєвіч, її попросили заспівати пісню на біс останню пісню з її концерту, а Злата просто перед виходом на сцену повністю все забула.

“Я не могла пригадати не лише слова, але й мелодію своєї пісні я також забула”, – розповідає співачка.

Злата Огнєвіч розповіла про курйоз під час виступу
Злата Огнєвіч розповіла про курйоз під час виступу

Злата зізналася, що тоді замість нею цю пісню грала її комадна, яка була з нею, а співали віддані прихильники в залі. Сама ж артистка просто робила вигляд, що їй все подобається і вона все памʼятає, наспівуючи одну й ту саму фразу. Дівчина зізнається, що це був повний провал.

“Тоді зі мною просто сталася амнезія. Я просто співала нана-ра-на-нана. Це був реальний великий провал”, – додає Злата Огнєвіч.

Зірка зараз знаходиться у черговому концертному турі, саме тому це була ідеальна історія, щоб пригадати її у турі. Більше з співачкою такого не відбувалося і, вона сподівається, що й не станеться. Ба більше, тепер Злата ледь не кожного разу повторює всі слова перед своїм виступом. 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини