Катерина Репяхова зізналася у почуттях до Арсена Мірзояна: у Віктора Павліка зʼявився конкурент

Катерина Репяхова не перший рік будує щасливі стосунки з Віктором Павліком, але це не завадило їй публічно зізнатися в почуттях до Арсена Мірзояна.

26 вересня 2023 року відбулася премія Muzwar Awards 2023, яку відвідало чимало українських артистів, блогерів та інших зірок. Блогерка Катерина Репяхова разом зі своїм чоловіком Віктором Павліком також зʼявилися на уростистій церемонії, але Катерина Репяхова не стала проводити весь час зі своїм зірковим чоловіком. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, хто забрав всю увагу Катерини.

Особисте життя пари постійно цікавить громадськість. Справа в тому, що Павліку вже 57 років, в той час як Катерині Репяховій всього 29, але у них вже є спільна дитина. Катерина Репяхова відмінно справляється зі своїми обовʼязками дружини та матері та встигає активно вести свій блог та розвивати бізнес, який спрямований на дітей – Катерина є власницею магазину дитячого одягу та товарів для дому Mimish.ua.

Катерина Репяхова з Віктором Павліком
Катерина Репяхова з Віктором Павліком

У своєму блозі дівчина ділиться своїми здобутками, тому зірка не втратила можливості похизуватися фотографією з Арсеном Мірзояном. Парочка ніжто обіймалася на премії і Катерина висловила свою прихильність своєму кумиру. Як виявилося, Віктор Павлік не є її улюбленим співаком.

“Артистів бачила сьогодні багато, але фото тільки з тим, хто звучить кожен день в моїй машині”, – написала Катерина Репяхова.

Для святкового вечору Катерина обрала класичну чорну сукню до колін з пірʼям, а доповнила образ невеличкою чорною сумкою, білими босоніжками та масивними сережками у формі квітів. Арсен Мірзоян одягнув українську вишиванку білого кольору з орнаментом сіро-блатичного кольору та звичайні чорні штани.

Катерина Репяхова в обіймах Арсена Мірзояна
Катерина Репяхова в обіймах Арсена Мірзояна

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини