Настя Каменських прийшла на премію “MUZWAR” без чоловіка Потапа: що коїться у шлюбі зіркової пари?

Настя Каменських та Потап зовсім нещодавно опублікували спільні фотографії на фоні чуток про розлучення, але на премію MUZWAR AWARDS 2023 зірка зʼявилася без коханого.

Премія MUZWAR AWARDS 2023 зібрала разом чимало українських зірок. На заході були нові артисти, блогери, актори та багато інших представників шоу-бізнесу. Не змогла цю подію пропустити й Настя Каменських, яка вийшла у світ зі своєю новою подружкою замість зіркового коханого чоловіка Потапа.

На MUZWAR AWARDS 2023 Настя Каменських прийшла у компанії співачки SWOIIA, з якою вони зовсім нещодавно випустили спільну пісню під назвою “Сяйво”. Каменських каже, що ця пісня присвячена кожному як нагадування про те, що після темряви завжди настає світанок і не варто про це забувати.

“У цей момент, коли світло пробивається через ніч, наша віра в краще завжди найсильніша. Зараз українці мріють про світанок без тривог та небезпеки”, – каже Каменських.

Настя Каменських зʼявилася на премії без свого чоловіка
Настя Каменських зʼявилася на премії без свого чоловіка

Мережею вже тривалий час ширяться чутки про те, що пара знаходиться на межі розлучення. Спочатку, вони перестають публікували спільні фото, не їздять разом на відпочинок, а потім припиняють говорити оидн про одного у соціальних Мережах. На фоні цих розмов пара вирішила дати своєрідне спростування, опублікувавши спільні фотографії, де вони ніжно обіймаються та проводять разом час, але прихильникам цього недостатньо.

Прихильники переконані, що у стосунках пари вже давно є певні непорозуміння, але вони намаються це ретельно приховувати, щоб про їхнє можливе розлучення знало якомога менше людей. Сама Каменських каже, що це все вигадки і в їхніх парі присутня любов на гармонія і вони не зобовʼязані 24 на 7 бути разом. В них різні робочі графіки, різні заходи, але час для кохання вони знайдуть завжди.

Популярне

Подібні новини