“Дуже потрібні гроші”: Надя Дорофєєва взяла в борг більше 20 тисяч гривень – для чого співачці такі гроші

Українські зірки багато заробляють, а тому можуть дозволити собі більше, ніж звичайні люди. Однак буває й таке, що навіть популярні зірки починають брати в борг.

Надя Дорофєєва – одна з найпопулярніших українських співачок. Зірка навіть під час повномасштабного вторгнення дає концерти не лише в Україні, але й за її межами. Зараз артистка знімається в “Голосі країни-13”, де отримала місце почесного тренера проєкту.

Ні для кого не секрет, що Надя заробляє на ефірах з “Голосу країни” та має досить великий заробіток від своєї творчості. Не дивлячись на свої чималенькі статки, зірка зовсім нещодавно попросила в борг більше 20 тисяч гривень у своїх друзів. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що змусило Дорофєєву залізти у борги.

Надя Дорофєєва взяла в борг велику суму грошей
Надя Дорофєєва взяла в борг велику суму грошей

Насправді, причини дуже проста – Надя Дорофєєва стала однією з учасниць шоу на You-Tube “Дай в борг” разом з співачкою-початківицею Дашею Майоровою. Сенс шоу дуже простий: учасники витягують картку з категорією людей, якій потрібно зателефонувати. Наприклад: родина, друзі, люди, які вас бачили під градусом і таке інше. Це загальна категорія, з якої кожен сам обирає конкретну людину.

Далі потрібно витягнути картку з проханням, яке потрібно правдиво розповісти співрозмовнику і попросити на це грошей в борг. Саме таким чином Надя Дорофєєва позичила у своїх друзів більше 20 тисяч гривень. Цікаво те, що зірка змогла кожному зі своїх знайомих та друзів розповісти вигадану історію так, що в неї повірили і без зайвих вагань надіслали їй грошей.

Прихильники проєкту були задоволені тим, що саме Надю запросили на це шоу і попросили, щоб наступним героєм обовʼязково став її друг Антон Птушкін:

Дуже крутий тандем. Дівчата такі харизматичні, хотілося б, щоб частіше брали участь у шоу, тепер чекаємо Птушкіна!“, – пишуть прихильники. 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини