Колишній Ксенії Мішиної Тригубенко вперше показав свою кохану жінку, яка народила йому сина

Відомий усім фіналіст "Холостячки" Олексій Тригубенко показав нарешті свою кохану жінку разом із синочком. Як виглядає ця дівчина та чи схожа на Мішину?

Олексій Тригубенко, відомий фіналіст шоу “Холостячка”, нещодавно порадував своїх шанувальників як важливою подією в своєму особистому житті, так і розкриттям таємниці про свою кохану обраницю та маму свого двомісячного сина Марка.

На своїй сторінці в Instagram, Олексій Тригубенко розповів про це щасливе і важливе для нього подією – хрещення маленького Марка. Малюк має вже майже три місяці, і це стало важливим кроком в його житті. Бізнесмен і телеведучий поділився світлинами з цього особливого свята, показавши свою радість та відповідальність перед батьківським обов’язком.

Я
Тригубенко показав, як пройшли хрестини його синочка 

Подія також мала свого особливого гостя – хрещеним батьком Марка став Євген Ковтуненко, з яким Олексій Тригубенко брав участь у першому сезоні шоу “Холостячка”.

Олексій Тригубенко не залишив своїх шанувальників байдужими і щодо мати свого сина. Хоча фотографії показали лише частково, обличчя дівчини не було видно, але видно, що Тригубенко обрав брюнетку на свій смак.

Як виглядає кохана дівчина Тригубенка
Як виглядає кохана дівчина Тригубенка

Зараз Олексій Тригубенко насолоджується новими обов’язками батьківства та подіями у своєму особистому житті, і його фанати не можуть дочекатися дізнатися більше про цю щасливу родину.

Важливо відзначити, що Олексій Тригубенко розповів про народження свого сина в початковій частині цього року, в травні. Це було несподіваним для фанів, оскільки бізнесмен тримав своє особисте життя в секреті. Навіть після народження дитини, він не поспішав виводити свою кохану на загальний огляд і створював навколо цього багато загадок і таємниць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини