У скільки Володимиру Остапчуку обійшлося третє весілля у приватному РАЦСі: міг би на церемонію розкошелитися

22 лютого 2023-го року Володимир Остапчук разом зі своєю новою обраницею сповістили про укладання шлюбу. Дізнайтеся, скільки молодята могли витратити на своє весілля.

Зіркові весілля завжди викликають підвищений інтерес та невгамовну цікавість у прихильників. Особливо, коли йдеться про ведучого Володимира Остапчука та його третє весілля з відомою блогеркою Катею Полтавською. Згідно з їхніми сторіз в соціальних мережах, які селебріті опублікували у лютому цього року, це весілля відбулося не в стандартному РАЦСі, а обраниця шоумена не випадково “засвітила” Документ-сервіс “ГОТОВО!” у Києві. Аби одружитися у такого роду ЦНАПі, не потрібно подавати заяву заздалегідь і чекати потім своєї черги. Молодята сплачують за послугу і можуть приходити на церемонію вже наступного дня.

Розсекретили вартість третього весілля Остапчука: скільки обійшлася церемонія

Ціна весілля: розкриття та деталі

Отже, скільки обійшлося третє весілля Володимира Остапчука та Каті Полтавської? Якщо зайти у розділ “Послуги“, то можна побачити, що ціни на церемонії стартують від 8000 гривень і вище. Звісно, це лише початкова вартість, адже кінцева сума може значно зрости в залежності від обраного пакету послуг та додаткових опцій. Примітно, що найдешевша церемонія не включає в себе присутності гостей і свідків. До речі, не відомо, чи дійсно хтось з близьких знаменитої пари приходив на церемонію, адже обидва розповідають про своє свято кохання вкрай мало.

Розсекретили вартість третього весілля Остапчука: скільки обійшлася церемонія

Третє весілля Володимира Остапчука та Каті Полтавської виявилося не тільки святковою подією для пари, але й стало продовженням своєрідного тренд-сеттерства у світі весільної моди та організації весіль. Даша Квіткова також виходила заміж у схожій залі, як і дочка Кузьми Скрябіна свого часу.

Нагадаємо, що зі своєю другою дружиною Володимир розлучився у 2022-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини