Даша Квіткова на фоні чуток про роман з Михайлом Заливаком розповіла про свої стосунки: “Ціную те, що є”

Мережею вже тривалий час ширяться чутки про роман Даші Квіткової з одним з "Холостяків" Михайлом Заливаком. Дівчина дала свій коментар з цього приводу.

Даша Квіткова – успішна блогерка та інфлюєнсерка. Дівчина отримала велику популярність завдяки проєкту “Холостяк”, в якому їй вдалося отримати перемогу і можливість побудувати щасливе життя з головним героєм Микитою Добриніним. Не дивлячись на те, що у соціальних мережах пара показувала свої ідеальні стосунки, в них все ж таки були певні проблеми.

Після народження сина життя заграло новими барвами, але з часом Даша та Микита зрозуміли, що в них зовсім різний рух життя. Подружжя намагалися врятувати свої стосунки, відвідували спеціалістів і хотіли будь-яким чином зберегти стосунки, але зробити цього не вдалося. На початку 2023 року Даша Квіткова оголосила про розлучення з Микитою Добриніним.

Тривалий час про особисте життя Квіткової нічого не було чути, аж раптом почали зʼявлятися чутки про її можливі романи з різними чоловіками. Спочатку першим підозрюваним на серце Даші став ресторатор та бізнесмен Євген Таллер, а потім громадськість почала говорити про Михайла Заливако, який також був одним з “Холостяків”.

Даша Квіткова розповіла про свої стосунки
Даша Квіткова розповіла про свої стосунки

У своєму нещодавньому інтерʼю Даша відповіла про питання про свої стосунки. Дівчина каже, що в неї є опора та підтримка і вона повністю щаслива, але говорити багато про своє нове кохання Квіткова не поспішає.

“Так, я можу сказати, що зараз я щаслива і ціную те, що є. Поки що більше не хочеться говорити про це. Зараз у мене є допомога, тому все добре”, – каже блогерка.

Також Даша зізналася, що у стосунках з Добриніним було багато підводних каменів, але вона абсолютно не хоче розповідати про них на публіку. Зірка каже, що в неї є близькі люди, яким вона довіряє та особистий психолог, якому може розповісти все, що з нею відбувалося і відбувається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини