Наймолодші учасники МастерШеф-12 заткнули за пояс конкурентів: 26-річна тарологиня Катя і 19-річний “Батон”

Новий сезон проєкту "МастерШеф-12" аматорського сезону дивує своїми кулінарними відкриттями. Наймолодші учасники за короткий час змогли показати по-справжньому високий рівень знань у кулінарії.

Зовсім нещодавно стартував черговий сезон найкращого кулінарного проєкту України “МастерШеф-12”. Цьогоріч кулінари-аматори змагаються за перше місце, визнання та омріяну статуетку шоу. Кожен з кулінарів невпинно доводить, що саме він чи вона гідні бути на проєкті, але справжнім відкриттям стали одні з наймолодших учасників проєкту – 26-річна тарологиня Катерина та 19-річний Антон, якого колеги по цеху прозвали Батоном.

Рустан Батильчук

Наймолодший учасник МастерШеф-12 Руслан Батильчук
Наймолодший учасник МастерШеф-12 Руслан Батильчук

“Батоном” хлопля прозвали не дарма. Кличка зʼявилася від його прізвища, але сам хлопець на неї не ображається. Він каже, що йому дуже подобається, що його так називають, оскільки батон – це виріб, який готується на кухні з тіста, а він дуже вправний у десертах та у приготуванні будь-яких інших страв.

Руслану 19 років, він з Житомира. Почав займатися кулінарією ще в 10 років і зрозумів, що це точно його. У 14 років почав пекти тістечка та підпрацьовувати баристою вдень, а вночі займався кулінарією. В 15 років він разом з родиною відкрив власну пекарню, яка пропрацювала цілих 2 роки. Зараз Батильчук є завідуючим виробництва пекарні і в його підпорядкуванні аж 12 чоловік. Такий успіх в 19 років неабияк мотивує інших учасників проєкту.

Катерина Радченко

Кулінариня-тарологиня Катерина Радченко
Кулінариня-тарологиня Катерина Радченко

Дівчині 26 років і вона відрізняється від інших своїм вибуховим характером. Катерина вміє гадати на картах Таро і робить це ледь не перед кожним випробуванням. Сама родом з Бердянську, Дорогобичі. Почала займатися кулінарією ще в 16 років, а на проєкт прийшла тому, що карти підказали великі зміни у житті.

Під час повномасштабного вторгнення дівчина жила з родиною, яка складалася з 26 чоловік у 3-кімнатній квартирі і багато готувала. Хоче отримати перемогу у проєкті щоб довести, що вона не дарма займається цією справою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини